Ubuntu operációs rendszer okostelefonra
  • GregSB
    #103
    Hát ez igy hogy is mondjam...

    Oké hogy nem jott össze nekik az Edge, sajnos nem volt elég fan aki támogatta volna egy High-end telefon legyártását, de ez kicsit a lónak a túlsó oldala.

    Mondják hogy ez egy Developer telefon, de az WTF hogy hiányzik belőle a desktop fícsör? Szerintem az volt a legérdekesebb ficsorje a platformnak, ami tenyleg megkülönböztette a többi OS-től. Most meg állítólag majd később jön. Lehet arra gondoltak, hogy minél előbb ki akarnak hozni egy minimál telefont fejlesztőknek, hogy kezdjenek appokat készíteni a platformra, de ha komolyan veszik a desktop fícsört akkor nem pont arra kellene ösztönözni a fejlesztőket, hogy már az elejétől ugy gondolkodjanak hogy kell desktop nézet is az appjukhoz?

    Ez a rendszer így most amit tud es ahogy kinéz lehetne akár egy forkolt android is. Vannak benne érdekes swipe-gestureok, kb ennyi, mellette meg iszonyat elavultan nez ki Lollipop vagy iOS8 mellett. Ennek igy mi értelme van?

    Az app focust sem értem minek eroltetik. Nem ők az elsők akik fel akarjak találni a spanyol viaszt vele, Windows Phoneban a HUB-ok kb ugyan ezt tudjak, mégsem valtozott meg a világ miattuk. (Kutya nem használja oket)

    Ennek igy eléggé fail szaga van.