Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
-
Na bocs, ez megint csak mentegetés. A baj az, hogy itthon nem fogja fel sem a szolgáltató (lett légyen az bármi), sem az ügyfél, hogy mi is van.
Te vagy a megrendelő. Ők vállalták, hogy szolgáltatnak. Te fizetsz, ők belőled élnek. Ez ilyen kibaszott egyszerű.
Ergo, az van, amit te mondasz, az adott szerződésnek megfelelően. Ez a szerződés akár lehet szóbeli is, hogy teszemazt az operátor azt mondja, hogy 45 percen belül ott a kaja. Ha nincs ott, és vársz 2 órát, és még a tetejébe hidegen/elbaszva kapod a kaját, akkor igenis jogod van felrúgni az asztalt, és nemhogy borravalót nem adni, de felhívatni a futárral a főnököt, és, pl. ingyen átvenni azt a hideg szart.
Ez ilyen kurvára egyszerű. Működik is, ha kiállsz magadért. És ne a futárt sajnáld. Persze ugyanakkor meg jattolsz, ha teljesítik a feltételeket, és elégedett vagy, ez ugyanúgy benne van.
Engem is basznak seggbefelé a melóhelyen, és ha jogos, akkor bizony én tartom a hátam, még akkor is, ha nem én hibáztam.
Ez ilyen marhára egyszerű. Piacgazdaság, verseny. És ügyfélként bizony te vagy a f*sz jobbik végén, bármilyen hihetetlen is. Pont.