Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
  • zmeor
    Belvárosi luxusétteremben az étlap aljára oda van írva hogy 12% szervízdíjat számítanak fel. Majd amikor kiszámlázzák az egészet jattostul, akkor még ott pattog és aggódik, hogy ugye rakok-e még a kis könyvecskéjébe valamit és nyitogatja, miközben hebeg-habog.

Pizzafutárnál volt már ilyen és olyan tapasztalatom is. Volt kőbunkó, aki nem kapott semmit és volt olyan is aki úgy szólt fel kaputelefonon, hogy meghoztam a finom vacsorát. Így azért mindjárt más a gyerek fekvése. Volt már nálam is, hogy kártyával fizettem és "véletlenszerűen" megpróbálták elkérni, hogy jajj elnéztem. De volt, amikor 5k val fizettem és a faszi 10kból adott vissza, de szóltam neki, mert ő is a rendesebbik fajta volt. Nálam amúgy nincs gond a szállítási idővel annál inkább a minőséggel. Már szinte mindenhonnan rendeltem és szar a pizza. Inkább én is elmegyek vhova és beülök étteremben megenni.

A csomagküldősök a diszpécserrel együtt idióták (tisztelet a kivételnek). Kérem, hogy hívjanak fel mielőtt jönnének, hogyha nem vagyok otthon akkor hazaszaladjak. Persze mi van? Hazaérek és ott a cetli az ajtóban hogy itt járt vagy jobbik amikor felhív, hogy hol vagyok mert ő bizony ott áll. Azokat meg helyből elküldöm a francba akik azt mondják, arra a kérdésre, hogy mikor várható a futár: "reggel 8 és délután 4 között" MIT GONDOL? egész nap otthon fogok ülni seggemen és várom a futárt? De amikor a futár számát akarom elkérni, akkor áááááá azt nem lehet, még véletlenül se egyeztessek vele, inkább kihozzák másnap vagy harmadnap, biztos sok a felesleges bengájuk, ha így furikáznak.

Az egész jattról amúgy az a véleményem, hogy egy elbaszott dolog. (bár én is adok) Miért kéne a pizzafutárnak borravalót adni? Azért mert elvégzi a munkáját? Nem ezért van a rendes fizu? A főnöknél kéne kampányolni szerintem is. Nem tudom mi lenne, ha mindenki aki elvégzi a munkáját borravalót kapna. Bár a kajaszállítóknál is belecsulnak, ha tudják, hogy múltkor nem adtál. Szép világ