Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
-
Nem kell beszarni, én amikor még réges régen pizzát rendeltem és 40 perc helyett 2 óra múlva még nem volt ott felhívtam őket, kértem a főnököt és közöltem vele, hogy mondjon 1 jutányos összeget, hogy egyáltalán átvegyem még a pizzáját. Duzzogott, ideért a futár, mondtam akkor be se hozza vágja a kukába rögtön, mondta félár, megegyeztünk, így kaptam 2 pizzát 1 árán. Nem egyszer vitettem vissza Gyrost is ami szar volt, meg tejfölt raktak rá simán, meg a hús csak megsózva volt meg megborsozva, 2 napos krumplival, etc, hozattam újat és kértem még rá ajándék desszertet a családnak. Te vagy a vevő. Ő van érted.
Csomagküldővel csak annyi a bajom, hogy adjanak nekik váltópénzt, mert nekem nem lesz itthon tökéletesen pontos összegem mindig, oldják meg, illetve én 10 emeletesben nem a ház elég kérem az árut, hanem az ajtóm elé és nem, nem megyek le érte, hozza fel.
#39 Erre meg annyit, bár nagyon ritkán rendelek kaját, de majd én eldöntöm megérdemli-e a jattot és mennyit. HA olyan az ember, olyan stílusban, kedvesen stb jön, normálisan köszön, szimpatikus, akkor kap amennyit jónak látok, de amikor megsértődik, hogy nem megyek le, hanem hozza fel és pofákat vág, akkor maximum annyit kap, hogy nem veri hátba az ajtó kifelé. Volt már olyan futárra is példa és le a kalappal előtte, hogy összeragadt a pénz és 2.000 forinttal többet adtam neki, ő pedig visszacsöngetett és visszaadta, így az egyiket odaadtam neki hálám jeléül, mert én észre se vettem. Sajnos az ilyen a ritkább, de van.