Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
-
ez mennyire igaz. Néhány hete tartottunk egy kisebb összejövetelt barátaimmal akikkel rég nem találkoztam, kitaláltuk hogy rendelünk pizzát. Már ott kilógott a lóláb, hogy visszahívtak 20perc(!) múlva hogy nincs minden alapanyag meg és hogy akkor mégis mit szeretnénk rá helyette. Most komolyan 20percel a hívás után kezdték el csinálni, na mind1 a futár ki is ért vele röpke 2órával a rendelés után a pizzériából ami kb 5perces út kocsival. A suzuki swift ajtaján nem fért ki a pizza, faszán megtörve a dobozt kiszedte nagynehezen úgy hogy ott álltunk előtte (gondolom hasonló módon is tették be) Természetesen a másodjára megbeszélt pizzákon így is olyan dolgok voltak amiket nem kértünk, de gondoltam üsse kavics nemvagyok finnyás, meg már rohadt éhes is voltam. Ott kezdtem ideges lenni amikor az ajándék üdítő szóba került a csávó dadogva, lesütött szemekkel közölte hogy ő nemtud ilyenről aztán meg még próbált úgy csinálni mintha nemtudna visszaadni hogy jattoljunk neki... hihetetlen. Higgadt ember vagyok, de ott elszállt az agyam, elküldtem az anyjába hogy mégis hogy képzelik ezt. Varázsütésre meglett a visszajáró és már elis viharzott. Jobb is, lehet meglett volna ruházva. Többet se rendelek ilyen görény emberektől.