Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
  • G_ArchAngel #106
    Nalunk nem fordult elo gyakran, hogy hideg kaja menjen ki, illetve varni sem kellett sokat.
    Az ok egyszeru volt: tobb cim, tobb borravalo. Mindenki sietett, ahogy tudott, visszautotte magat a gepbe es vihette a kovetkezot. Ha 2-3 cim kozel volt egymashoz, vagy konnyen lehetett egy menetben elvinni oket, akkor vittuk szo nelkul.
    A masik az volt, amikor bejott egy ket jackpot address, amirol tudtad, hogy fix £5 vagy nagyobb bulinal £10 a borravalo. Ilyenkor ment a taktikazas, hogy ugy erj vissza, hogy a neved melle essen :)

Raadasul volt mellettunk egy Costa, ahol a lanyok adtak mindig kavet, mi pedig pizzat cserebe. A Pizza Hut-os sracoknak is segitettunk, akar cimet keresni, akar vittunk egymasnak benzint, ha a masik megszivta.
    Raadasul a Domino's-os lengyel es magyar futarok voltak az egyetlenek, akik jegen is mentek. Ahol nem voltak tokos legenyek, ott csak shop volt, kiszallitas nem.
    Mi csinaltuk a legszarabb korulmenyek kozott is, mert az emberek ertekeltek, hogy akkor is kapnak meleg pizzat, amikor mas az utcara sem megy ki.

Nem vagyok ra buszke, hogy epiteszmernokkent egy evig futar voltam, de nem is szegyenlem: kellett a penz sulira. Emellett sokmindent megtanultam: motorozni tobbek kozott.
    Illetve, hogy mosolygassal sokkal kozelebb lehet kerulni masokhoz. Megsimogatod a kutyat, beviszed a kiszokott macskat, van egy-ket jo szavad es embernek neznek. Legalabbis a tobbseg.