• Vol Jin
  #8
  "Ismet a tudatlansagol eredo hozonges. Siman tudsz barmelyik Apple eszkozon Kindle konyveket olvasni vagy az Amazonnal vett zeneket hallgatni. Kijelentesedet nem fedi a valosagot es ezaltal az egesz postod ertelmet veszti."

  Oké, én leragadtam ott, hogy úgy 6 éve az egyik leányzónak az ipodjára valami trükkel kellett felmásolni az mp3-it, ami nem ment neki. Ha CD-én meg van, minek vegye meg alapon, de ha nem emlékszem rosszul, az iTunes sem működött Magyarországról fizetősen. Ha valami apró részletben tévednék, nyugodtan javíts ki! Persze ez nem azért van, mert utálom az apple-t, hanem aztért, mert magasan leszarom, mivel sehogy nem érint.

  A szoftverekre viszont tutira zárt a rendszer.

  "Nem ertem nalad ezt az elvakult Apple gyuloletet..."

  Én meg azt nem értem, hogy lehet valaki ilyen retardált barom, mint te.

  Mi a kékeres faszom utalt bármi is a hozzászólásomban arra, hogy utálom az applet? Már megint a lázálmaidat vetíted rám te gyökér! Húzzál inkább a retkes faszba, mielőtt kiprovokálsz itt valakivel egy apple vitát, csak azért, mert létszükségletként bele van kódolva a degenerált génkészletedbe te ferdült fasztarisznya!

  Mert nagyjából rajtad kívül mindenki azt látja, hogy a Wall Street Journal átvett cikke egy semmit mondó rizsa. Nagyjából én is ezt fogalmaztam meg, de hogy te mást hámoztál ki belőle, az agyhalottságodból ered, és nem a mondandómból.