willcox#62
"Magyarázod a gyenge készüléked létjogosultságát, amire ráköltötted minden spórolt pénzedet." - ismét dől a hülyeség, meg a megalapozatlan képzelgésed.
1. nem gyenge a készülékem.
2. fingod sincs, hogy mennyi pénzem van. Ne a saját csóró mivoltodból indulj ki. (a hozzászólásod hangvétele miatt fogalmazok én is keményebben).
"alapvetően arról beszéltem, hogy akinek igazán van pénze, és megvette az első generációt" - ellenpéldának ott vannak pl. az izombik. Megvesznek bármit és mindig, ha kijön egy új rohadtalmával felcimkézett bármi.
"Ha meg nem lehet vele kiváltani, akkor nincs létjogosultsága." - ilyen alapon sok mindennek nem lenne létjogosultsága, mint pl: okostelefon, tablet, ultrabook, stb.
"Igen, van, sőt konzolja, meg heremaszírozós...." - süt belőled az irigység.
"De nem akarom, mert ki akarom b.szni a kukába. Látni se bírom a PC-t. Hányok a Macbook Pro-tól is, mert azzal dolgozok egész nap. Vágod?" - vágom, hogy mennyire kusza az érvelésed.
"beépített youtube kliens lassú, darabos képet ad" - viccelsz? A 1080p-s 3D-s video is röhögve megy rajta röccenés nélkül. Ráadásul wifi-n keresztül úgy, hogy még wifi-n keresztül video skype-oltam a haverommal a mobilomról. Sejtettem én, hogy fogalmad sincs az új modellekről.
"Vagyis te is csak egy torrentező kisköcs vagy, akire nem lehet iparágat építeni." - egy szóval sem említettem, hogy torrentezek. Ismét a képzelgéseid. Moziról már hallottál? Mellesleg a DVD/BD kiadások a legritkább esetben jelennek meg a premier napján, hónapok is eltelnek, mire hozzáférhető lesz. Addig meg moziban számtalanszor megnézheted.
A torrentről most utoljára: internetről mellesleg nem csak torrenttel lehet letölteni. Vagy ez már magas? De hangsúlyozom, hogy ezt is, mint lehetőséget írtam, nem pedig azt, hogy én ezt csinálom.
"De ha rá akarsz tolni egy 1 GB-os tárolót, hogy játékoknak is legyen háttértár, akkor meg már nem lesz elég" - a meglévő játékaid eddig is PC-n/konzolon voltak, miért akarod ezt a tévére rátukmálni?