Milyen a nőidelálod?
-
HisF8 #95 Eddig is erre törekedtem, de egyszerűen nem vesznek komolyan/nem hisznek nekem, a zászlót pedig szerintem senki nem ismerné fel:) Az, hogy kiírjam magamra szintén távol áll tőlem, se ruhára, se tetoválásképpen. Amíg nincs a fogalom a köztudatban, addig rendkívül fárasztó is lenne boldog boldogtalannak előadni. De, ahogy látom az idő nekem dolgozik, egyre több cikk jelenik meg a témában, lehet, hogy 10 év múlva már ez egy általánosan ismert és elfogadott dolog lesz.
Jedi: "Hülyeség. Szegszuális szempontból egy vízilónak egy másik víziló szép, egy ökörbékának meg egy másik ökörbéka, ergó egy embernek az ember a szép." - csak ezt nem szépségnek hívják, hanem ingernek, egy békának például elég kevés dolog kell a párzási mozgások, stb. kiváltásához.
bajgunar: nekem nem ilyen természetű gondjaim vannak a nőkkel. Eleve nem is törekedtem velük kapcsolatra, csak kíváncsiságból kipróbáltam, nem rendbe hozni akartam valamit (eleve nem is volt gondom) hanem kilépni.
Interstate95: nem igazán értem ez mire lenne jó, sőt azt sem, hogy ezt hogyan kéne kivitelezni, de mindegy.
Gabeo: nem azt mondtam, hogy bűzlik, hanem, hogy van egy számomra kellemetlen illata, az pedig egyénfüggetlenül minden nőnél megvan. Gondolhatod, hogy ápolt nőkkel kezdtem.