Nõidelálod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ne legyen beteg
Ne legyen hisztis
Ne legyen válogatós
Tudjon számolni
Tudjon értve olvasni
Takarékosan és biztonságosan közlekedjen/vezessen
Legyen neki elég az én faszom
Szélsõjobbos politikai beállítottságú legyen, itt-ott liberós beütésekkel
Külsõ jegyek meg: fitnesspunci, vagy egyéb, semmi szélsõséges vonás.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Lehet át kellene akkor állnod a cerka másik oldalára :D
Lábfetisiszta is vagyok, és ebbõl még nem láttam szebbet mint az asszonyé, hosszú, gyönyörû formája van a lábfeje meg maga a tökély :P
Ha mondjuk ismert személyiséget kell mondani ott elég nagy a szórás, amolyan hangulat függõ :)
Kate Beckinsale-t pl biztosan nem zavarnám el udvariatlanul, de biztos tudnék még jópárat mondani. Azonban hiába néz ki jól ha véletlenül olyan mint egy fatuskó, vagy mint egy fõkurva akkor nálam az kiüti a szépérzék biztosítékomat és onnantól már elég csúnyácskának tudom találni az ilyen lányokat.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az a bizonyos inger nálam sem jön csak úgy... érzés nélkül meg vagyok lõve. Ha viszont érzek a másik iránt (nem csak a külsõ, hanem a személyiség is fõleg), akkor a rekord egy tucat volt nekem/24h, neki csak 11/24h :-(
Fel nem foghatom, hogy képes pl. egy férfi megerõszakolni egy nõt. Nekem már a gondolattól is visszamászik a csigaházba a cerka ^^
Szóval, ahogy én látom neked az érzelmeiddel vannak inkább bajok nem?
Voltál te egyáltalán szerelmes?
Ha igazán belezúgsz egy nõbe, akkor az nem egyszerû párzási ösztön... sõt. Sokáig részemrõl én nem is szeretnék vele lefeküdni, csak úgy csodálni akarom, gyönyörködni benne, megismerni a rezdüléseit, vele lenni, beszélgetni, romantika, stb.*
Neeem, nem vagyok gay, imádom a romantikára vagyó csajokat ennyi. Belõlük sajnos kevesebb van már mint aszexuális férfibõl :-(
*
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megvan a probléma. Az miért van, hogy én eddig csak tiszta és illatossal találkoztam ebbõl a termékbõl?
Rossz helyen vásároltál és szereztél kezdésnek pár kiábrándító élményt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jedi: "Hülyeség. Szegszuális szempontból egy vízilónak egy másik víziló szép, egy ökörbékának meg egy másik ökörbéka, ergó egy embernek az ember a szép." - csak ezt nem szépségnek hívják, hanem ingernek, egy békának például elég kevés dolog kell a párzási mozgások, stb. kiváltásához.
bajgunar: nekem nem ilyen természetû gondjaim vannak a nõkkel. Eleve nem is törekedtem velük kapcsolatra, csak kíváncsiságból kipróbáltam, nem rendbe hozni akartam valamit (eleve nem is volt gondom) hanem kilépni.
Interstate95: nem igazán értem ez mire lenne jó, sõt azt sem, hogy ezt hogyan kéne kivitelezni, de mindegy.
Gabeo: nem azt mondtam, hogy bûzlik, hanem, hogy van egy számomra kellemetlen illata, az pedig egyénfüggetlenül minden nõnél megvan. Gondolhatod, hogy ápolt nõkkel kezdtem.
nem vagy egyedül ezzel, vannak rajtad kívül aszexuálisak. és olyanok is, akik attól, hogy nem igénylik a szexet, még társas lények. van társkeresõ aszexuálisoknak link1 link2
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ja és nem minden punci bûzlik ez megint csak embere válogatja:D:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Term. némileg lehet keverni a fajokat (pl. ló <-> szamár), de azért nem olyan mértékben, hogy merõben eltérõeket összeboronáljunk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A normális ember meg tényleg társas lény, és valóban a másik nemhez vonzódik, annak vágyik a közelségére, mind lelkileg, mind testileg!
Nem pedig elkorcsosult érzései, véleményei vannak nemcsak a saját, fõként a másik nemhez illetõen!
Egy normális kapcsolatban meg megtudják beszélni, oldani a problémát, nincs hiszti, duzzogás, a másik háta mögötti titkolózás, majd ocsmány módon való leteremtés.
Jóó, ok, mondom ezt én, közbe itt vagyok egyedül. Mivel vége lett egy 8 éves kapcsolatomnak. Több mint egy éve. Azóta nem egy hölgyeményt sikerült "megödnteni" nekem is. És tény, meg valahol igaz amit írtál, hogy hisztisek, betegek, nem lehet megbeszélni velük semmi problémát, titkolóznak ezerrel, inkorrektek, és az õszinteség fogalma hiányzik a szótárukból, meg miegymás, majd lehordanak mindenféle bunkónak ha ezen felsorolt hibák valamelyike miatt kirakod a szûrüket.
De persze ettõl függetlenül mindíg is a nõi testhez fogok vonzódni, és szeretnék továbbra is elérni (találni) egy számomra szimpatikus, nekem tetszõ hölgyel egy komoly, korrekt, õszinte kapcsolatot. Mind testileg, mind lelkileg!
Aszexualitás nem véletlen van abnormális dologként titulálva!
Ugyanúgy, mint a fényevõk. <#idiota>#idiota>
azokat is akiknek nem tetszenek a nõk! több marad nekünk! =)
az meg , hogy valakit melegnek hisznek lehet bók manapság már. XD
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Trauma sem ért soha, se gyerekkoromban, se késõbb. Kinézetemnél fogva ezeknél a próbálkozásoknál sem volt sok gondom, könnyû volt összejönni velük, pedig eléggé ordíthatott rólam, hogy semmiféle érzelmi motivációm nincs, tulajdonképpen csak hagytam felszedni magam... Elvileg ez mind rendes párkapcsolatnak indult, de 1-2 hét után otthagytam õket, amiért utána ocsmány módon elmondtak minden szar alaknak. Ez utóbbi eléggé meglepett, láttam addig is, hogy általában hihetetlen nagy segget kerít mindenki annak, hogy hogyan bonyolítja a szexuális életét, de ezt egy hol síró, hol hisztériázó, hol szitkozódó nõ valóságában megtapasztani több volt, mint kellemetlen - és ezek elvileg értelmiségi, egyetemista fiatalok voltak...
Ami pedig jó 10 éve folyamatosan zavar, az a hátam mögötti pletykálás az állítólagos melegségemrõl... Sajnos úgy vonzom a nõket, mint légypapír a legyet, és vannak bõven, akik túlmennek a "rámosolygok, elpirulok" típusú jelzéseken. Õket lerázni elég kellemetlen, ráadásul a többség megsértõdik, ha pedig pl. egy munkahelyen több, amúgy vonzónak tartott nõt is hárít egy tudvalevõleg egyedülálló férfi, akkor nem kell sok idõ a pletykagépezet beindulásához.
Nem mintha bajom lenne a melegekkel, de én nem vagyok az, és zavar, ha mások annak néznek. Kéne valami aszexuális mozgalom, meg társadalmi tájékoztatás, hogy íme vannak ilyen emberek is, és tessék róluk leszállni. De sajnos a többség akkor sem hiszi nekem ezt el, ha a szemébe mondom, ugyanúgy megy az ember háta mögött a buzizás...
Van még egy csomó probléma, amit a nõk okoznak az állandó tolakodásukkal, de nem részletezem, mert felesleges; újabban arra szoktam rá, hogy akit nagyon nem tudok kikerülni (pl. kollegina) azzal elmegyek randizni, "összejövök vele" de annyira béna módon viselkedek, hogy õ rakjon ki engem. Így nem melegeznek késõbb, és terjed, hogy "ez lehet, hogy jónak tûnik, de nagyon béna", ami nekem pont a legideálisabb - bár hozzáteszem a valós személyiségemhez ennek a képnek talán még kevesebb köze van, mint a meleg verziónak, és ilyen értelemben ez is az én társadalmi megerõszakolásom.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
a téma Nõideál!
de ha animal sex, akkor itt egy csokorra való a betegebb fajtából...SICK
én maradok a csajoknál...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az 50-150 éves 'jóslataid' alapjaira azért kíváncsi lennék.
ami taszít az az "alultáplált" ARMANI modell type + a kis mell illetve a szär segg. a hosszú comb sem kritérium, mert akkor alap, hogy magas... /vagy nagyon elbánt vele a természet, és a felsõtest aránytalan a lábához képest/ a jó vádliért + combért viszont ölni tudok... a "nõiesen telt" az ideal! nem Tóth Vera. de csöcs + segg-> nem = deszka + léc! poci is lehet... nem szeretem a kockahasú Rubintos Réka + Béres Alexandra izomszörnyeket... /na mondjuk náluk az az arc is megér egy misét!/
ha szoláriumozik, ne vigye túlzásba, mert az a szánalmas kategória. legyen egy 3 árnyalat különbség az eredetihez képest, de nem 16.
arc tekintetében mindig más vonz... néha bele tudok zúgni egy szép mosolyba vagy épp a szemekbe, de van amikor a tökéletlenség az, ami miatt kialakul a vonzalom pl 1 hülyén álló fog /na jó ezt ne úgy képzeljük el, h egy troll a hölgy ráadásul még a foga sincs szabályozva. és ez nálam a nyerõ./
ápoltság alapfeltétel. test, haj, fog tekintetében az elvárásaim a maximálisak.
öltözködésben ne legyen a feketeruhás feketekörmû HOLLÓ tipus, mert akkor a bõre is hófehér ill stílusban nagyon nem egyezünk. fehér sport/futócipõs farmeres se legyen, mert azzal ugyancsak kilehet kergetni a világból. legyen jó ízlése. nem érdekel, h a turiból, vagy a MNG-ból öltözködik. legyen egyedi, ne tucat... akibõl a sétálóutcán nem tudok 6 uolyat mutatni.
linkelhetnék képet különbözõ színésznõkrõl, de fölösleges. néha az egyszerûség jobban vonz, mint a csilli-villi dolgok.
& ha tartalom nincs az egész mögött, akkor lényegében mindegy...
nagy közhely, de igaz -> a külsõ megfog, a belsõ megtart!
Nagyon jó csaj lett a kis Lolitából. Ezzel a ruhával még ki is hangsúlyozza az alakját :)
Kár, hogy az anyanyelvétõl rosszul vagyok, ha meghallom...
e ha csak annyiban maradunk hogy felettéb tetszik akkor Alizee
Az az arc, test, popsi, hang, megorulok erte :D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Fogalmam sincs mi ez a perverz vágy ami hozzájuk hajt.
★★★★★
Pont a napokban nézem kizárólag csak miatta újra a Resident Evil részeket 1080p-be. Azokkal a szemekkel, Galaxisokat lehet létrehozni :-)

lényeg nekem, hogy szép arca legyen, és nem baj ha szõke vagy fekete hajú:D nincs
Yo, Bitch!

-Õ legyen A Feljebbvaló Lény
-Keresse Vito Corneliust
-Csak egy pántruha takarja testét
-Beszélje nehezen a nyelvet

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
-legyen hercegnõ
-éljen középföldén
keresés: 1 találat
oké, az arcán nem látszik, mert a fotóin gyámoltalanul mosolyog. hát persze.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.