Milyen a nőidelálod?
  • bajgunar
    Jó hogy nem ilyen a társadalom többsége. Már rég kihalt volna az emberiség.
    A normális ember meg tényleg társas lény, és valóban a másik nemhez vonzódik, annak vágyik a közelségére, mind lelkileg, mind testileg!
    Nem pedig elkorcsosult érzései, véleményei vannak nemcsak a saját, főként a másik nemhez illetően!
    Egy normális kapcsolatban meg megtudják beszélni, oldani a problémát, nincs hiszti, duzzogás, a másik háta mögötti titkolózás, majd ocsmány módon való leteremtés.
    Jóó, ok, mondom ezt én, közbe itt vagyok egyedül. Mivel vége lett egy 8 éves kapcsolatomnak. Több mint egy éve. Azóta nem egy hölgyeményt sikerült "megödnteni" nekem is. És tény, meg valahol igaz amit írtál, hogy hisztisek, betegek, nem lehet megbeszélni velük semmi problémát, titkolóznak ezerrel, inkorrektek, és az őszinteség fogalma hiányzik a szótárukból, meg miegymás, majd lehordanak mindenféle bunkónak ha ezen felsorolt hibák valamelyike miatt kirakod a szűrüket.
    De persze ettől függetlenül mindíg is a női testhez fogok vonzódni, és szeretnék továbbra is elérni (találni) egy számomra szimpatikus, nekem tetsző hölgyel egy komoly, korrekt, őszinte kapcsolatot. Mind testileg, mind lelkileg!
    Aszexualitás nem véletlen van abnormális dologként titulálva!
    Ugyanúgy, mint a fényevők.