• Balumann
    #96
    A rendszer gyorsabb, gyorsabban elindul és áll le (az ilyen félig hibernálós megoldásnak köszönhetően), és a programok is gyorsabban elindulnak, leállnak, ez gyengébb gépeken nagyon jól érezhető, az erőforráskezelésén is javítottak.
    Nem megy rajta semmi szarabbul, a modellező és tervező rendszerek sem.

    "gondolom sokan vannak még úgy vele, hogy szar, különben nem lenne az a szánalmas eredmény, hogy a Vista népszerűbb mint a 8-as (azonos időszakban nézve) Azért ez szánalmas. Gondoloim oka van és nem csak a csempék. Feltételezem azok is + pl. a programok nem úgy futnak mint ahhogy elvárná az ember."

    A szánalmas eredmény és népszerűtlenség többek között annak köszönhető, hogy a legtöbben hozzád hasonlóan ki sem próbálják, vagy kipróbálják pont annyi ideig, hogy bebizonyítsák maguknak, hogy ez tényleg szar, és már írják is a véleményüket (még jobban eltúlozva, ahogy te is csinálod).
    Sokan még csak azt se tudják, hogy a rendes asztal is használható, és a metro alkalmazásokat ki lehet törölni ami fölösleges a kezdőképernyőről, mert bejönnek a fórumokba, és azt olvassák, hogy "FÚ ez a metro milyen szar asztali gépen, ez csak érintőképeryővel jó, a metro alkalmazások meg pláne használhatatlanok, miért jó ez hogy nincsenek ablakok csak teljes képernyő, meg még a játékok is lassabban futnak rajta, és semmi előnye nincs".
    Aztán ismerősöm is azután merte felrakni, miután látta nálam megdöbbenve, hogy milyen jól használható az egész.
    Persze majd hosszabb távon lesz érdekes, hogy mennyire marad stabil, ha már sokminden lesz rátelepítve.