• Macropus Rufus
    #94
    nos egy új rendszertől azt várom, hogy jobb legyen. Amikor azt olvasom, hogy ugyan olyan, akkor az gy.k. lassú, hiszen egy új rendszeről van szó... Azért nem fogok váltani, hogy ugyan azt kapja más csomagolásban. Egy új rendszer legyen gyorsabb mint az elődje. Ha ugyan oilyan, akkoraz lassú.

    egyébnként biztos igazad van és a cikk kamuzik. Az, hogy neked éppen jól mennek semmit nem jelent. Pl. egy SolidWorks már eléggé szarúl megy alatta. Meg úgy általában a 3D modellező és tervező rendszerek.

    Váltás: gondolom sokan vannak még úgy vele, hogy szar, különben nem lenne az a szánalmas eredmény, hogy a Vista népszerűbb mint a 8-as (azonos időszakban nézve) Azért ez szánalmas. Gondoloim oka van és nem csak a csempék. Feltételezem azok is + pl. a programok nem úgy futnak mint ahhogy elvárná az ember.

    Válatni én speicel nem fogok, ui. semmi olyat nem tud a win8 amit a rendszerem ne tudna már most is. (ha nagyon akarom akkor még a metro stílust is rá lehetne erőszakolni, ui. lekezeli a rendszer az érintő kijelzőket. Megjegyzem: már vagy 5-6 éve benne van a támogatás az op- rendszerben. Hol volt még akkor a 8-as... :p )