Kétféleképp lehet hozzáállni a felhasználókhoz. Az egyik, hogy az erőfölényünket kihasználva megpróbáljuk őket rákényszeríteni valamire, amit nem akarnak, a másik, hogy egy tömegeknek tetsző koncepciót teszünk le. Az MS az előbbit választotta, bízva-bízván a nyers erőben. Úgy fest - hál isten - nem jött be...
Speciel én nem sokáig bírtam használni a W8-at. Alapvetően gyors volt, mégis az átgondolatlanságával lassította a munkámat, maga a start képernyő számomra (munka szempontjából) használhatatlan volt, mégis a rendszer "kényszerített" rá, hogy találkozzak vele. Csak az időmet rabolta. Nem mellesleg grafikailag ocsmány, klausztrofób, már-már bazári, afféle "madi in china" feelingje van. Semmi letisztultság, csak a felesleges, ocsmány, ízléstelen csicsa. Pfujjj. Nem bírtam túl sokáig elviselni...
Összességében azt mondanám, nyaljanak fagyit, én ebből nem kérek. Majd ha azt látom, hogy az OS értem, és nem ellenem dolgozik, ha azt látom, hogy adni akar és nem kényszeríteni, akkor beszélünk megint, addig meg kenjék a hajukra, és pörögjenek rajta...