Szefmester#54
Idéznéd hogy hol emlegettem misztikumot, isteneket, vagy UFOkat? kérlek. Elég ha a mondattöredéket emeled ki, nem kel az egész mondatot. ;) Rossz embert kóstolgatsz ilyen téren. Nem én vagyok aki azt hiszi hogy az ufók ideszórták ki a genetikai kísérleteik végtermékét a petri csészéikből aztán néha visszajönnek nagyítóval megskubizni a fejlődést " Jééé ez még nem pusztult ki?!" jelegű kommentjeikkel.
De nem is az az ember vagyok aki egy kaporszakállú rejtélyes öreg művének hiszi azt.
Én az a fajta vagyok aki ha isteni teremtésű is a föld, hamarabb elhinné hogy csak isten egyik segédje teremtette a földet amikor a főnöke nem figyelt oda, mintsem maga a nagybetűs ISTEN! Ha pedig a földönkívüliek teremtették az életet akkor tuti hogy ez inkább csak egy baleset szerűség volt, mintsem normális kutatás. Mert a normális kutatásokat ellenőrizni szokták, és egy idő után leállítják. Pláne ha már nem mutat semmi újat, vagy beleuntak, vagy csak simán elfogyott a kutatásra szánt elerium 115. ;)
Szóval, összegzésképpen. Idézz nekem tőlem olyat ami egyértelmű utalás mások számára is a misztikum, UFO, Isten témakörében!