• gforce9
    #272
    Ezeket tesztelni kell, hogy lehetséges e. Csak szólok, hogy a mély furatok elkészítésénél a "forgácsot" el kell távolítani, különben a fúró beleszorul. Gondolom azt nme hiszed, hogy a luk aljáról a por csak úgy kijön. Egyébként is. azt mondod a fúrószár fa a feje meg kő. Mindez pár mm átmérőben. A rögzítést, ami tartós a kettő között szeretném megvalósítva látni. Mégpedig olyat, ami annak az említett furatnak a kifúrásához megfelelő. Marhaegyszerű azt mondani, hogy kő meg fa aztán kötéllel forgatták. Meg kell valósítani, akkor kb. hihető. Ez olyan, mint a kövek mozgatása a piramisnál. Tudtommal ezt megkísérelték görgőkön. Az eredmény az lett, hogy a görgő a súly alatt belenyomódott a talajba és annyi. Nem ment az sehová. A fúrós elméletednél is gyanítom ez lenne.

    Busmanok? Nem mindegy hogy fel kell melegíteni olyan anyagot lobbanáspontra, ami amúgy is könnyebben gyullad, mint kifúrni egy fél méter mély lukat pár mm átmérővel. Mondani marhakönnyű, csak ha meg kell csinálni akkor vannak a gondok ezekkel a teóriákkal.

    ui(gyk): nem vagyok ufóhívő!!!! nem gondolom, hogy földönkívüliek készítettek bármit is (a lehetőségét nem vetem el, de nme hiszek ebben) Pusztán annyit mondok, hogy ezek a teóriák sokszor az ufóhívőkénél is gyengébb lábakon állnak, ha a megvalósításukról van szó. Nem szégyen valamit nem tudni, viszont tudálékoskodni úgy, hogy tapasztalata nincs az embernek az adott kérdéskörben (nem a "4 mm lukfúrás kőbe" világbajnoka) az viszont szerintem égő. A kő az egy nagyon makacs anyag, aki dolgozott vele az tudja. Nem olyan egyszerű azt megmunkálni, mint azt elgondolják egyesek. Ki kell próbálni, hogy az elmélet helyes e, akkor bizonyítást nyer. Tudtommal a "faszárú fúró félméter hosszan kőbe, kőfejjel" még senki se bizonyította, úgyhogy jogosan kételkedhetek a megvalósíthatóságában.