• Szefmester
    Tau te nagyon hülye! Kérlek idézd már nekem azt hogy itt írta valaki hogy síppal dobbal csinálták, vagy azt hogy én komolyan vettem azt amit abban az ufo magazinban olvastam.

NEM SZAVANKÉNT SZELEKTÁLVA KELLENE OLVASNI A MONDATOKAT MERT AKKOR CSAK OLYAN ELBASZOTT RETARDÁLTAK JÖNNEK LÉTRE MINT AMILYEN TE IS VAGY!!!!

Tipikusan az a személy vagy akinek ha komoly bizonyítékokat mutatnak akkor azt nem veszi észre, ellenben ha valami csak kicsit is kérdéses pl 0,00001%ban akkor te máris megkérdőjelezed és hülyeségnek tartod. De tudod mit? Nézzük Occam beretváján át a dolgot.
    Vagy volt egy földön kívüli civilizáció, vagy akár földi civilizáció ami így nézett ki és azt majmolják. (és fura hogy egyikkel sem találkozott senki azóta sem) Vagy pedig valamiféle divat alakult ki, vagy netán büntetés amit a gyermek koponyájának torzításával kívántak elérni.

Melyik tűnik egyszerűbbnek és könnyebben kivitelezhetőnek? Netán a fültágítós, szarvimplantos emberkék is valami letűnt civilizációra akarnak hasonlítani? Ennyire még te sem lehetsz hülye, vagy mégis?