274
  • Vol Jin
    "Régen mikor még eljöttek hozzánk a Kurgán népek uralma előtt, minden ember egyenlő volt békében és szeretetben éltünk és így ők szívesen segítettek minket fejlett technikájukkal. Ma viszont tudják, hogyha adnak valamit azt mi csak egymás kiírtására használnánk!"

Ajánlanám az apocalypto című filmet a figyelmedbe. Ott szépen megnézheted, hogy ezek a békés indiánok miként áldoztak fel futószalagon tízezernyi hadifoglyot rituális kibelezéssel. De azért értékelem a véleményedet. Egy szép nagy nulla...
  • Shiloh
    Ahhoz pedig külön gratuláció, hogy legalább egy olyan idióta van aki még egy ilyen cikken is tud egy jóízűt zsidózni.
  • Shiloh
    ÁÁÁÁÁ. Ez komoly?? Gondolom te a Szines UFOn, Hihetetlenen és társain szocializálódtál. Ennyi ökörséget egy helyen.
  • sempronius18
    Ja és az utolsó bátor földönkívüli, aki a földre jött, hogy megmentsen minket az erkölcsi pusztulástól Jézus Krisztus volt. Gondolom mindenki tudja, hogy kik ölték meg (segítek nem a rómaiak).

Ma viszont látjuk nap mint nap, hogy próbálják az egy igaz istent tagadó ateista és zs..ó hordák ellehetetleníteni és tönkretenni, a szent katolikus anyaszentegyházat. Értsük meg, ha az egyház elbukok az emberiség is elbukik!!!
  • sempronius18
    Újabb bizonyíték a földönkívüli életre, aki azt mondja, hogy ilyenre lehet torzítani a koponyát az hazudok.

Sokan kérdik, hogy ma miért nem mutatkoznak az emberek előtt az UFO-k. Én tudom a választ! Egyszerűen arról van szó, hogy nem akarnak már érintkezni a teljesen elállatiasodott, elkorcsosult emberiséggel főként a hanyatló nyugattal.
    Régen mikor még eljöttek hozzánk a Kurgán népek uralma előtt, minden ember egyenlő volt békében és szeretetben éltünk és így ők szívesen segítettek minket fejlett technikájukkal. Ma viszont tudják, hogyha adnak valamit azt mi csak egymás kiírtására használnánk!

Remélem felnyitottam mindenki szemét ne hallgassatok többet a zs..ó multikat kiszolgáló akadémikus tudósokra, ha őket elűzzük UFO barátaink újra eljönnek hozzánk és aranykor jön!
  • Pares
    Ezt csinálja az összes ilyen paprikajancsi. A régészek, melyeknek spekulációira ők hagyatkoznak, azt mondják, hogy jelenleg nem tudjuk, hogy hogyan, miért, és kicsoda építette, vannak elméletek, de azokat ők is csak spekulációnak tekintik. Erre ha felhozod a témát a fórumban, rögtön megjelenik egy csomó jött-ment zseni, aki máris jól megaszongya neked "elvakult ufó-hívőnek", hogy az hogy is történt valójában.
  • Pityu83
    UFO-k hol ugyan,meg tudták oldani máshogy is a kövek mozgatását hisz akkoriban is sok okos ember volt,olvastam itt is a cikkben meg máshol is hogy volt bizonyos népeknél mesterséges koponya torzítás,na meg akár lehetett valami féle torzulásos betegség is.
  • Tau Tang Wou
    Vannak szavak, amik nem csak egy dolgot jelentenek.

Pl.
  • jézusom
    Ezek a csontok biztosan nem UFO-któl származnak. Az UFO azonosítatlan repülő objektum.

Max ufonautáktól...
  • csimmasz
    Ha el sem olvasod amit írok akkor inkább hagyjuk.

Akkor maradjunk anyiban, hogy számodra ez egy egyszerű eset, számomra lenyűgöző és misztikus, hogy szinte kökori népek ilyen komoly tervezést és kőmegmunkálást végeztek.

Majd mesélj azoknak is róla akik évtizedek óta nem lelik a megfejtését azoknak a romoknak, te ezt csukloból vágod.
  • Vol Jin
    Még mindig nem értem, hogy neked mi abban a misztikus, hogy az emberek kövekből épületeket emelnek, és hogy ezért megmunkálják a köveket.
  • csimmasz
    Ja, tévedések elkerülése végett, nem vagyok elvakult UFO hívő nem ez a lényeg, hanem az, hogy azért nem vetem el a még oly baromságnak tűnő letünt civilizáció elméletet mert a hivatalos magyarázatok legalább akkora sületlenségnek tűnik.
  • csimmasz
    Mert az akkori emberek akik a tudosok szerint ott éltek se a fémeket sem a kereket nem ismerték, a homokköveken kívül dioritot is találtak megmunkálva ami gránit keménységű hogían és mivel?
    Minek egy ilyen anyagba ilyen bonyolult lyukakat furni, a kövek összekapcsolására kialakított vályatok egyértelműek de sok olyan van amit nehéz megmagyaráznio.

Persze tudom te egy kézlegyintéssel elintézed, arról nem beszélve hogy 60km re találták meg a kőfejtőt, ember legyen a talpán aki legnagyobb közel 1000 tonnás követ elvitt oda.

• Tau Tang Wou
    Te tévedsz.

16. oldal, lapalja.

• Vol Jin
    Ez tévedés. A beton, egy mesterséges kőzet. Ha nem merevített vasbetont, vékony födémeket, hanem egy az egyben nagy téglalapokat öntenél ki belőlük, nem lenen különbség. Egy kőből és egy betonkockákból épített vár, piramis, templom között.
  • Vol Jin
    "Engem az zavar azon felül, hogy nagyon bonyolult látszóladg öncélu lyukak és egyéb mértani alakzatok lettek kialakitva és összeillő rendszerré állították ezeket az egymáshoz illeszkedő részeket."

De mi zavar benne? Az épületeket akkorának építik, amekkorának akarják. Mi a bonyolult neked a mértani alakzatokban?
  • NEXUS6
    Höhöhö. És mekkora tükör? Zsebtükör?

Csak mert vannak anomáliás felvillanások a Holdon mióta alaposabban csak vizsgálják!!!

Ezek közül melyik az igazi? Hova van betájolva, mert az égitestek prdcesszióját figyelembevéve viszonylag gyorsan használhatatlan lesz.

De tudod van egy különleges anyag a földön. Töb ezer évet is kivír, ha felállítanak belőle valami komolyabb dolgot.

Ezt az snyagot úgy hívják, hogy KŐ!
    ;)
  • Szefmester
    Tau te nagyon hülye! Kérlek idézd már nekem azt hogy itt írta valaki hogy síppal dobbal csinálták, vagy azt hogy én komolyan vettem azt amit abban az ufo magazinban olvastam.

NEM SZAVANKÉNT SZELEKTÁLVA KELLENE OLVASNI A MONDATOKAT MERT AKKOR CSAK OLYAN ELBASZOTT RETARDÁLTAK JÖNNEK LÉTRE MINT AMILYEN TE IS VAGY!!!!

Tipikusan az a személy vagy akinek ha komoly bizonyítékokat mutatnak akkor azt nem veszi észre, ellenben ha valami csak kicsit is kérdéses pl 0,00001%ban akkor te máris megkérdőjelezed és hülyeségnek tartod. De tudod mit? Nézzük Occam beretváján át a dolgot.
    Vagy volt egy földön kívüli civilizáció, vagy akár földi civilizáció ami így nézett ki és azt majmolják. (és fura hogy egyikkel sem találkozott senki azóta sem) Vagy pedig valamiféle divat alakult ki, vagy netán büntetés amit a gyermek koponyájának torzításával kívántak elérni.

Melyik tűnik egyszerűbbnek és könnyebben kivitelezhetőnek? Netán a fültágítós, szarvimplantos emberkék is valami letűnt civilizációra akarnak hasonlítani? Ennyire még te sem lehetsz hülye, vagy mégis?
  • Tau Tang Wou
    "Na, erre nekem nincs időm!"

Nekem se. Untam is rendesen.

A példa párbeszéded se úgy játszódott le, ahogy írtad.

Te értetlenkedtél.

Holott csak be kellett volna vállalnod egy "Igen"-nel a feltételeimet.

Én ezt a helyedben nyugodt szívvel megtettem volna, mert ha nem kapok választ a kérdésemre vagy már máshol hallottam ezt a választ, vagy gyenge a válasz, akkor nem kell betartanom az ígéretemet.

De te féltél ezt megtenni.
  • globint
    Engem minden érdekel, csak az ilyen
    "mondjam?"
    "mondjad"
    "nem is tudom mondjam-e"
    "na mondjad már"
    "nem mondom, csak ha"
    "ugyan már, mondjad"
    "á, nem"
    "naaa, mondjad már"
    "talán majd ha..."
    Na, erre nekem nincs időm! Megyek vissza az üzembe, mert sok a munka.
  • Tau Tang Wou
    Volt feltétele annak, ha be kell tartanod az ígéretedet.

Ez pedig akkor van, ha megválaszolom a nagy kérdésedet.
  • globint
    mit vársz! Előre még a miniszterelnöknek sem ígérek semmit.
  • Tau Tang Wou
    Azt hittem eléggé egyértelmű az az egyetlen kérdés, amit a #208 -asban feltettem.
  • globint
    Akkor mondjad, mit mondjak, hogy mondjad, ami választ ígértél?
  • Tau Tang Wou
    A "Na, mondjad!" az nem válasz a kérdésemre.

Kb előrevetíti, hogy már eleve hülyeségnek tartod amit mondani fogok.
  • globint
    Na, mondjad!
  • Tau Tang Wou
    Most az Ufóidra nem térnék ki.

"Mivel lehet magyarázni, hogy sem a Földön, (sem egy hegytetőn, sem egy kietlen sivatagban), sem a Holdon egyetlen egy "emlékoszlop", némi technikával fűszerezve nem találtatik. Kövek, kövek, kövek, na meg torz koponyák........ "

Ha válaszolok erre kérdésedre egy megfelelőt, akkor dobod a szkepticizmusodat?
    (Egy olyat, amilyet még sose hallottál és nagyon is lehetséges.)
  • globint
    Igen, pl. a tükrök a holdon. Ilyesmit hiányolok azoktól a fránya UFO-któl. Ha már eljöttek a földig, miért csak itt a porban motoszkáltak? Nem akartak volna esetleg üzenni a jövő embereinek? Az emberiségnek pl. szokása, hogy úgynevezett "időkapszulákat" rak le mondjuk egy - egy építkezésnél. Na, ilyent lehetett volna rakniuk pl. a Holdra, de az űrbe is. Hiszen ha "tudtak" olyan járművet építeni, ami fényéveket kiállt, miért nem hagyta egy puccos kis űrszondát valami stabil pályán? Hmmmm?
  • Oliwaw
    A másik lehetséges megoldás, így szimulálnak minket (akinek a szimuláltja előb megfejti a relytvény , két hét teljes ellátás a Szíriuszon).
  • Oliwaw
    Az idegeneknek igen fejletteknek kellet lenniük,ha még gombabácsi űrjét is meghódícsották, elég lett volna pár darab tükör a holdra.
  • radic
    Ez a kérdés bennem is sokszor felmerült. Miért van az, hogy bár majd minden kultúrában létezik utalás istenekre, tanítókra, valamilyen elsüllyedt civilizációra, mégsem találunk semmit? Aztán láttam ezt:
    http://index.hu/nagykep/2012/12/22/huszonot_evig_volt_viz_alatt_villa_epecuen/

Félelmetes milyen pusztítást képes végezni a természet 2-3 évtized alatt. Ha létezett is valamilyen szuperfejlett civilizáció a bolygón anno, de elpusztult, ahogyan azt írják, akkor annak a technológiai maradványait már rég megette a rozsda, vagy pedig annyira kevés maradt, hogy egyszerűen nem találjuk.
    Ezért is felesleges ilyesmin vitatkozni. Egyszerűen se nem igazolhatóak, se nem cáfolhatóak ezek az elméletek. :)
  • NEXUS6
    Ajjjajajajaj. Nem kéne ebbe belemenni, mert jönnek mindjárt a konteók, az meg nem a cikk témája!
    Értem?

(Félreértés ne essék, válasz van, de olyan amit te is elfogadsz nincs. Téma lezárva.)
  • globint
    Olvasgatva a hozzászólásokat, egyrészt mulatságos, hogy mennyire komolyan tudják venni egyesek a véleményüket, még "ölni" is képesek lennének talán érte!
    Egy dolgot megkérdezek azoktól, akik hajlanak az UFO szemléletre. Mivel lehet magyarázni, hogy sem a Földön, (sem egy hegytetőn, sem egy kietlen sivatagban), sem a Holdon egyetlen egy "emlékoszlop", némi technikával fűszerezve nem találtatik. Kövek, kövek, kövek, na meg torz koponyák........
    Elismerem, izgalmas a hogyan tudták kifaragni, mozgatni kérdéskör, talán a torz koponya is érdekes lehet egy kicsit, (viszont ma már a génvilzsgálat rendesen helyre teszi ezt a kérdéskört), de valódi (értsd műszaki) UFO utalást soha nem találtak! Így talán bánatos szívvel ugyan, de leszögezhetjük, találtak a régszek sok izgalmas, érdekes dolgot, de ezek egyike sem valószínű, hogy UFO-kra utalnak.
  • NEXUS6
    "Ha ez neked csúsztatás, akkor retardált vagy."
    Hmmmm ez is egy válasz.
    Te meg szerintem csak simán vagy.
    Éljen a kulturált beszélgetés.

"Előbb még azt mondtad bizonyíthatóan vannak ilyen kulturális elemek, most meg, hogy ehhez többet kell tudni az emberről... gratulálok.."
    Köszi!
    De szövegértés megvan?
    Ahhoz hogy eldöntsük hogy mely elem származik külső forrásból, és belsőből, gyak "spontán" alakul ki, ahhoz kell a nagyobb tudás. Ha ismered az összes olyan "archetipust", ami 90% hogy megjelenik az adott kultúrában előbb utóbb, illetve van egy hosszabb időszakot lefedő képed az adott kultúráról, akkor tuti, hogy ki tudod szűrni az új/külső elemeket.
    Azt hittem érthető.

A tuskóságodat a vereség jelének érzem, de megkegyelmezek.
  • radic
    "Gratulálok, megnyerted a Darvin díjat."

Az Darwin-díj és van egy fontos feltétele: a jelöltnek halottnak kell lennie. :)
  • radic
    "Olyan nincs, hogy nekem kellene bizonyítanom, hogy valamit nem lehet megcsinálni."

Ezt hívják cáfolatnak. :)
  • Tau Tang Wou
    Neked kellene bizonyítanod, hogy lehetséges a koponya ilyetén deformálás mesterségesen, mert te ezt az álláspontot véded.

Közben meg az derült ki a próbálkozásul berakott linkjeidből, hogy a koponya csontjainak szorítása súlyos egészségügyi károkat okoz.

Emiatt szerintem kivitelezhetetlen.
    Olyan nincs, hogy nekem kellene bizonyítanom, hogy valamit nem lehet megcsinálni.
    Bizonyítani mindig annak kell, aki szerint az lehetséges.
  • fszrtkvltzttni
    Itt van ez a cikk. Te azt mondod, hogy ezt ubereli egy MTA szerű cikk. Varom.
    Ugyanis te vagy az akinek bizonyítania kell, hogy az itt idézett tudós valótlan állít. Tévedés, hogy én állítottam volna bármit.
  • fszrtkvltzttni
    Neked meg olyan értelmes a képed.
  • Tau Tang Wou
    Nagyon frappáns vagy...