csimmasz#103
Még is mond el akkor nagyvonalakban mi a jóisten a lényege a kereszténységnek, én nem tudom, nem is nagyon érdekel de számomra az maradt meg, hogy jézust isten fiának képzelték és lejött megváltani a bűneink alól, de pilátus a zsidók akaratának engedve keresztre feszittette.
És öregapám mindíg azt mondta a 7. égben lakik az úr isten(igazi keresztény volt állandó templomba járással)
Szóval mi az amiben olyan nagyot tévedek?
Amúgy tudod mi az a karikatúra? A leírásomat értelmes ember annak fogná fel, aki meg kötöszködni vagy okoskodni akar az meg lovagolhat a szavakon meg linkelgethet, mindenki másnak leesett mit akartam kihozni9 a mondókámból.
De egy ilyen témánál esély sincs az értelmes konstruktív commentelésre, a kérdésemen töprengene már valaki és na azon gondolkodna , hogy tüntesse nevetségessé a másikat ha valami olyan témát feszeget ami számunkra kényelmetlen vagy csak halvány fingunk sincs.
Amúgy meg nem szégyen nem tudni, ezért kell kérdezni, de válasz helyett valami érdektelen marhaság jönálltalában, és már most összemosnak az agyhalott UFO ujságot rendszeresen bújó naív tömegekkel.