• koschwarz
    #45
    rohadt nagy hülyeségeket hordasz itt össze.
    még hogy lófaszba kerül egy jegy...szerintem nem olcsó, persze ez szubjektív. én nem keresek rosszul, de nem tartom olcsónak egy mozijegy árát.
    azon kívül hosszú évek óta meredeken csökken a mozik látogatottsága, nem csak nálunk, de világszerte. röhej, hogy egy magyar forgalmazó már hatalmas sikernek könyveli el, ha egy hálivúdi szuperprodukció eléri országosan az 50.000-es látogatottságot.
    ez meg tipikus demagóg fasság, hogy "régebben még tudtak jó filmeket csinálni". igen, meg szar filmeket is. és ma is tudnak jó filmeket csinálni. meg szarokat is. csak éppen mondjuk egy pankrátort vagy erőszakikat nem néznek meg az emberek moziban. ha már moziba mennek, inkább megnéznek egy olyan filmet, amit tényleg már csak mozivásznon, ne adj isten, 3d-ben érdemes megnézni. a többit letöltik, vagy megvárják dvd-n vagy a tv-ben. nem véletlenül próbálnak filmeket gyártani 3d-ben, mert állítólag ez az egyik húzóerő, amivel becsalogathatják a nézőket a mozikba. az már más kérdés, hogy ezeknek a látványfilmeknek elenyésző százaléka az, ami nem csak a hatásvadász 3d-s effektekre épít, és van története, jó forgatókönyve is. speciel a hobbitnál én szinte észre sem vettem, hogy 3d-s.
    mellesleg arról szóltak eddig a hírek a hobbittal kapcsolatban, hogy a kritikusok nem szeretik, a nézők meg igen. szóval van egy "hivatalos" rossz híre, meg van egy lelkes közönség, aki meg hozta a bevételt.