Fiúk-Lányok Szakítás Tippek/Tanácsok egymásnak egymástól
  • tigeroo
    lúzer csicska. örüljön a nő hogy a faszom a kezébe adom.

amúgy énis ismerek olyat, még azt se engedte meg a csajának hogy az esernyőt felhúzza az utcán mert megbámulják míg áll...

nem kell függni a másik személytől, szerintem ez csak arról szól hogy jólérzed magad vele és kész. kidobnak, naés, volt már csaj akit meg én kosaraztam ki, nagy ügy ez erről szól az élet megy tovább, voltam énis szerelmes, szerelmi bánatos de nem érdemes foglalkozni ilyesmivel idővel rájön mindenki.

és igen a nő ottfog hagyni jobb pasiért, mert mi is ilyenek vagyunk hogy jobb nőket ámítjuk össze-vissza, meg egyszerre 5-6ot fűzünk.

és ha barátként tekint rád akkor neked kell változni, kigyúrni magad, férfiasabban kinézni vagy férfiasabban viselkedni, persze minden nő kurva meg csak a külsőre hajt, ezt mondjátok egy olyan duci csajnak akire a pasik rá se néznek. naugye, ez mindkét oldalon megvan.

amúgy meg, észrelehet venni ha egy csaj már nem akar veled lenni, nem keres úgy. valamilyen szinten azis megcsalás ha már nem a te társaságod keresi, de nincs is ezzel baj, felesleges erőltetni, egyszerűen nyitogatja őis a lehetőségeket, mert nem akar vesztesként kikerülni a párkapcsolatból. olyankor jönnek a játszadozások, sunnyogások a kapcsolat vége felé, meg hogy nem akar megbántani a másik fél, aztán veszekedés, stb. nem kell megvárni míg hónapokig húzza az agyad. ha viszont hagyja valaki akkor meg is érdemli!

faszt. vagy veled akar lenni, vagy nem. a többi csak kifogás, viszont kötődés a jóhoz, kényelmeshez, megszokotthoz, szóval lehúzás. az élet pedig rövid ehhez. tudni kell kiszállni mint a pókerben, ennyi