Don\'t Starve
  • Fletley9
    nem nem...belenéztem a wikibe ,de nem mélyedtem bele :) tudom piszok izgalmas volta 23-napos menet...13-ok megtámadtak a vadisznók alig éltem túl valami 40 hp akkor még nem volt kakim pókokkal meg egyáltalán nem is találkoztam :D. amúgy ja a disznók etetésére rájöttem ,csak nem mindig szarnak a szemetek :D és nem mindegy ,hogy három talál kakiért elmész messze vagy 7-8 biztosért :). na szóval az első támadást túléltem kajám is volt so-so. De vissza healelni nem tudtam magam (sanity-vel nincs gond ha van virágkoszorú) aztán jött a 19. nap amikorra már meglett a kaksi ,de megint jöttek a vadisznók amibe bele is haltam ,de egy oltár felélesztett (meglepetésemre)....viszont nem tudtam visszazökkeni a "régi" kerékvágásba + a hó is elkezdett esni...onnantól már tényleg egyik pillanatról a máikra éltem. mondjuk egy éjfél körül kezdtem és hajnal háromkor :D.

A fára nem jöttem rá mit lehet csinálni próbáltam felgyújtani nem jött össze...behúztam egy erdőbe rágyújtottam az egészet megint semmi :D pedig jó run lett volna kajám volt raktáron bőven meg volt minden...csak az fa ne..az 13 nap volt így.