Don\'t Starve
-
lammaer #177 Amúgy hihetetlen hogy mennyire tolják a srácok az updateket, 2 napja kezdtem el tolni a Strange New Powerssel (eddig nem tettem fel a friss verziót, mert az adventure mód közebén voltam Wolfgganggal, és nem akartam benyelni a nerfet amit kapott szegény), és már látom hogy maholnap jön az új (trailer már van, bár nekem az mindíg olyan ködös).
Most amúgy a robottal tolom, hát übertápos lett: az egyetlen hátrány (esőben sérül) gyakorlatilag érzékelhetetlen, egy egész napos esőben 5-10 HP veszteséget ha szenved, de lehet hogy sokat mondok. Jó esetben még villámlik is az esőzés alatt, ami ugye fullra tölti a robotot :) Nem is csináltam esernyőt, abszolút feleslegese.
Az előnyei meg brutálisak: ugye kajából bármit meg lehet enni vele, még a poshadt kaja is teljesértékű tápanyagként működik. A fogaskerekek megevése az upgrade mellett vészhelyzeti - romolhatatlan kaja és gyógytartalékként is működik. Amikor meg belevág a villám, amellett hogy felgyorsul, még világít is :)
------------------
Más: wickerbottom könyvei brutálisak... az "Applied Horticulture" pl egy bázison durva hatású - majd kiestem a székből amikor kipróbáltam és egy szempillantás alatt kinőtt 60 bokron a szalma/ág/bogyú meg 10 farmon a termény :D
(mondjuk én moddal engedélyeztem hogy bármelyik karakter használhassa, robotozok)