Don\'t Starve
  • lammaer
    Én még csak most másztam le először, gondoltam megszökök a macerás tél elől és megtankolom magam kövekkel/sziklákkal meg körbenézek hogy mi van lenn.

A sanity csökkenésre lehet pl a tent (sátor) rendszeres használata, az alapanyagok lent is beszerezhetők, csak a kaját kell megoldanod.
    a farmok meg a bokrok (széna, gally) termelnek ha meg vannak világítva - ezt viszont szerintem csak úgy lehet megoldani, hogy a világítós bokrok közé telepedsz le.
    Ezekkel tudod a lanternt is tankolni, de sztem jobb a bokrokra bízni a fényt.

A miner hat sztem must-have cucc a barlangban, az alapanyagok szintén beszerezhetőek, csak sajnos a szentjánosbogarak nem respawnolnak, ergó hosszú távon nem tudod a barlangból fedezni az igényt. Persze ha viszel le magaddal mondjuk 20 bogarat, azokkal sokáig el lehet lenni.

Egész jó kis challenge lehet egy barlangi bázis, bár én várnék vele még 1 updatet (nem azt amelyik most jön, hanem a következőt), abban ugyanis asszem elég erősen ráfekszenek a barlangokra (több szintű rendszerek)