Don\'t Starve
  • lammaer
    A lakhelyre én mindenképpen építenék villámhárítót, mert gondolom nem 100% hogy mindig belémcsap, annyit nem ér a bónusz hogy esetleg egy mellécsapó villám szépen felgyújtsa az egész kócerájt :) Barangolás közben meg jöhet a villám :)

Amin még gondolkodtam az a brutális statok - a geart dobó lények jelenléte nem olyan gyakori tapasztalatom szerint, szóval nem vagyok biztos benne hogy olyan egyszerű lesz kimaxolni.

-----------

Pókháló sztem nem probléma: minden világ tele van pókokkal, pikk-pakk be lehet szerezni. Egy apró trükk hogy ne egyszerre kelljen megküzdeni az összes pókkal (plusz az ugráló harcosokkal :) ) - ahelyett hogy rámegyünk a pókhálóra és beriasztjuk az összeset, naplemente előtt látogassuk meg a pókfészkek környékét - akkor ugyanis egyesével szépen előjönnek a pókicák, akiket könnyű igy lecsapni. Ugyan a környéken lévő többi is aggrózni fog, de mivel többnyire nem tömegben jönnek hanem szépen sorba, nagyon jól el lehet kalapálni őket. És ilyenkor ugrópók nem jön...

------------

Amúgy én még mindig az adventure móddal küzdök, őszintén szólva "kicsit" csalok, mert szerintem anélkül csak nagyon prók tudnák megcsinálni. Szóval halál esetén gyors alt+f4, mert elég gáz hogy mondjuk a 4. pályán ha meghalok, akkor megint visszakerülök az elsőre.

Majd ha ezt letudom, akkor teszem fel az új patchet...