Don\'t Starve
  • lammaer
    No, tegnap sikerült végre megtalálnom az ajtót, ami adventure módba visz :)

Hát, jó kis kihívás így a játék....

Két pályát láttam eddig: az egyiken permanens tél van, kapsz egy nyuszisapkát/hátizsákot meg egy melegítő követ, aztán nesze, éld túl. Ráadásul a pálya zónákra van osztva amiket obeliszkek választanak el egymástól, azokon meg csak 30 alatti sanity-nél lehet átmenni :) Ja, és a biztonság kedvéért egy baromi nagy küklopsz nyúl is abajgat :)

A másik az meg állandó nyár (ez mondjuk nem rossz), viszont a térkép5 zónából áll és mindegyikben más nyersanyag van, nincs olyan zóna ahol megvan minden. Minden zóna határán an egy nagy a halom agresszív szörny (az egyiknél pókok, a másiknál a struccok), végülis átrohanni át lehet. Ami viszont gáz hogy nem volt szaporítható fa, csak a gallyakat adó meg a lump evergreen (ami nem ad tobozt csak fát). Szóval állandó fa hiány van.

Mindkettőn sikerült meghalnom, ilyenkor kikerülök megint az ajtó elé. Izgalmas lesz, hogy elvben egymás után 5 ilyen jellegű pályát kell megcsinálni a kaland mód befejezéséhez, és halál esetén visszakerülünk az ajtó elé... itt sztem fogok "mentéseket csinálni" két pálya közt, mert azért ez nem kicsit nehéz már :D

De tetszik a koncepció, jók ezek a küldik, ezekhez képest a sima játék egész könnyűnek tűnik.

(amúgy ott is megszívtam, 150. napon egy piros kutya leégette a 25-30 bokorból álló berry ültetvényemet... nem kicsit voltam mérges :) )