Szefmester#72
Gondolom akkor még te sem próbáltál a kedveseddel filmet nézni. Még a 15"os laptopot az ölembe helyezve is necces volt. Mondjuk az én laposomnak TN-es panelja volt emiatt egyikünk se látta tisztán a színeket és a képet. De gondolom egy olcsóbb táblának sem ips panelja van.
Mondjuk az ágy végében (rúgótávolságon kívül) elhelyezett 24es monitor sokat segít az 5.1 hangfalakkal egyetemben az élményen. Persze gondolom egy tablet is megadja ezt az élményt. Oh wait...
Persze tudom, sokaknak az igényszintje elég alacsonyan van. Látszik is kézi kamerás mozis felvételek letöltésénél. Csak az elsők lehessenek.. a minőség már csak a sokadlagos szempont! Az ilyeneknek jó a tablet úgy igazán hasznos, hiszen az igénytelen barma éjjel meglátja a friss feltöltést, éjjel letölti (naná hogy a PC-n) majd reggel a metrón már el is kezdi nézni, vagy buszon vonaton. Füles bedugva, és csak zombimódra halad a tömeggel. Reggelente kökin azzal szórakozom hogy az egyik ilyen tablet-zombit közelítem meg szemből. Vicces milyen rémült fejet tud vágni az utolsó pillanatban észrevétnél. :)