• caius marius
    Na pc buzikáim. A pcnek a mai formájában leáldozott, ha tetszik ha nem. A tablet pedig az átlagembernek pont megfelel. Az, hogy titeket ez zavar nem jelent semmit. Ettől még a világ ugyanúgy menni fog előre, és pont leszarja, hogy Ti mit gondoltok efelől.
    A tablet jó és kényelmes.
    Az okostelefon jó és kényelmes. (és nem, nem buzi az aki, nagy telefonnal mászkál.)
    Képzeljétek pl. lehet rajta ide irogatni a metrón, utazás közben is.

„mert ezeknek a cuccoknak az élettartama 1-2 év"
    Ezt meg honnan veszed? Butaság. Hozhatnék példát, de minek?

„A nagy többség egy táblát meg max arra használ hogy a kádban ülve is tudjon youtube-ozni meg fészbúkozni."
    Miért? Szerinted a nagy többség most mi a f@szra használja a gépét? Lepel el.:
    1, fosbuk
    2, filmletöltés és nézés
    3, primo játékok unalomig való űzése
    4, a legsötétebb híroldalak 1perc alatt való átfutása.
    Kb ennyi. Ez van.

„Szerintem aki a tableteken legtöbbet nyer az a fejlesztő/gyártó/forgalmazó, és nem az aki megvásárolja."
    Ja, mert a pcken csak a felhasználó nyert, senki más. A gyártó, forgalmazó, fejlesztő az csak csupa szívjóságból van csak a piacon. Aha, én meg vagyok a dalai Láma...

„de már azon marha sokat keresnek ha 2 évente cseréled mert az újabb szoftver már nem elérhető a tabletedre"
    Neked is sok ilyen eszközöd lehetett már eddig...

Szóval szerintem, akik ezt a sok okosat ide pötyögték, azok még az életben nem használtak táblágépet. De még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy utánna olvassanak a világban folyó változásoknak.
    Gratula!