Szerintem erős tévedés, hogy én elvakult tablet fan lennék, én ugyanis pont az a kategória vagyok aki nincs meg asztali gép nélkül. Viszont nyitva tartom a szemem és azt is látom mi folyik körülöttem. Pc-ből, notebookból már jó ideje létezik a low end kategória amiből nem feltétlenül azért adnak el sokat mert nincs többre pénz hanem inkább azért mert nincs többre szükség. Nekem van haverom akinek még mindig Celeron 300-as gépe megy otthon nem is szándékozik cserélni vagy másikat venni mert felesleges neki.
Ugyanígy vagyok sok olyan dologgal ami SZERINTEM tök felesleges, de elismerem, hogy sok embernek elég vagy jó. Pont ilyen a házimozi ami számomra az egyik legfeleslegesebb dolog a világon de elismerem, hogy sok embernek tetszik meg kell és kielégíti az igényeit. Nem is megyek be házimozi forumba osztani az észt, hogy hülyeség az összes eladásról szóló cikk, meg anyázni, hogy nem vált ki egy zenehallgatásra szánt erősítőt - még ha így is gondolom. Van akinek megteszi én meg elismerem és kész. Ugyanez a helyzet tablettel, látom, hogy emberek milyen jól elvannak vele (nem tagadom én is), és elismerem, hogy nekik ez jó választás volt. Nem akarom belemagyarázni a nem létező dolgokat.