• sanyicks
    "Egyébként meg hogyne kéne cserélni évente, ez a hype lényege, meg persze a gyártók is ezt nyomatják. Mit gondolsz mi üzlet lenne benne ha 5-8 évente cserélnék mint a laptopokat vagy PC-ket?"

És a hypeot kötelező benyelni? Akkor gondolom te pc-t is évente veszel, hiszen fél évente jön az új procigeneráció, új gpu generációval. Pc-t, lapost pedig átlagban 2-3 évente cserélnek... 8 évig még én sem használtam pc-t pedig én kiugróan sokáig el vagyok egy pc-vel.

"Hát öregem, le a kalappal előtted. Szóval egy laptop alig hordózhatobb mint egy PC :) Meg drága, lol, akkor mi a véleményed a tabletekről? Hogy csak a két legmenőbbet mondjam, egy ipad kb. 150k, egy galaxy tab 120k, szóval egy ipad áráért már egy fasza laptopot kapsz."

Igen alig több kilós, elmegy fél órát akksiról, ha nem így van akkor meg tablet teljesítményű, de az os-miatt annál sokkal lassabb.
    De nem is a menőséget nézem, és nem a sznob túlárazott márkákat veszem alapnak ;) Így én azt látom hogy 30-40k-ért kétmagos hdmi-s androidos tabletet kapni, amin lehet netezni, hd videokat nézni, tv-re kötni, játszani, mindent amire való... ez bizony olcsó. ennek a duplájáért kapsz egy atomos szart ami még egy hd videot sem képes lejátszani, és játék pedig a passziánszban ki is merül...

De próbálom akkor úgy nézni ahogy te. Azt mondod hogy a tablet drága? Hát hogy lenne, hiszen az ájped csak 150k, míg egy jó noti 800k. (Ha szelektíven nézed a legdrágábbakat, legyél következetes, és mindenből a legdrágábbat nézd ;D)