• ultrared
    #57
    Én konkrétan 100 db tudományosan alátámasztott hiteles cikket hoztam a te hiedelmeiddel szemben. Továbbra is kérek legalább 1 db tudományos módszerekkel dolgozó cikket, ami alátámasztja az általad elképzelt alternatív valóságot! Amennyiben nem teszed meg, akkor újra és újra magadból csinálsz totális idiótát. Az, hogy a tájékozatlanságod miatt rossz következtetéseket vonsz le a világról, nem olyan nagy tragédia. Mindenki tévedhet. De ha valaki a szükséges információk megkapása után is ragaszkodik a nevetséges fantazmagóriáihoz, az minimum egy szemellenzős birka. (Őszintébb lenne, ha bevallanád, hogy nem tudsz angolul, és elsősorban a Fókuszból és Blikkből szerzed "tudományos" ismereteidet)

    "A statisztikákkal nem tudok mit kezdeni. olyan ez mint a globális felmelegedés. Ott is aki milyen oldalt van hozza az őt igazolókat. Ugyanez igaz erre a témára is. Nem is erőlködöm azzal, hogy keressem."

    Nem kell erőlködnöd, ha lenne akár csak egyetlen ilyen hiteles adatsor is, akkor azt kb 20 másodperc guglizással megtalálnád. Azért nem találod mert nincs ilyen. A globális felmelegedés témája messze nem olyan egzakt mint az emberek jövedelmi helyzete.

    "Elmondtam a véleményem. Azon pedig nem változtatok."

    Nah ez bizony nagyon szomorú. Gyere vissza, ha elérted egy középiskolás szellemi fejlettségét. Ezzel a kisiskolás/óvodás "csakazértis" hozzáállással örökké csak hülyét fogsz csinálni magadból.