• zord01
    #34
    Bocsi, még hozzátennék valamit. Sajnos MUSZÁJ vagyok 2007-es office-t használni, mert bizonyos fájlformátumokat már csak ez kezel. Munka miatt muszáj.
    3 év használom. És tökéletes. Megnyitom, beírom amit kell, formázom és helló.
    A baj akkor kezdődik, ha valami olyas valamit kell használnom, ami nem képezi a "mindennapi felhasználás" részét. Tizen x éve tudtam, ilyenkor hova kell nyúlnom, de az új rendszeren a mai napig nem igazodom ki. Nem vicc, volt hogy valamit 10 percig kerestem, aztán feladtam. Azon a gépen net sem volt, úgyhogy másik irodába át, Google, megkeres, megcsinál. De nem sok kellett, hogy lerúgjam a monitort.

    Azóta már ráleltem a "Office Classic Menu" című cuccra, és azóta ismét HASZNÁLNI is tudom a programot. Végre ott van minden, ahol az évtizedes rutin szerint lenni kéne.

    Itt sem az volt a baj, hogy újítottak, hanem az, hogy nem átgondoltam. A leckét ezen pötyögő Pistikének ugyan könnyebb használni, de pont azzal baxtak ki aki az igazán komoly funkciókat használta.
    Simán lehetett volna egy olyan opció is, amin belül az ember megtalálja amit keres, a régi szisztéma alapján.
    De nehogy már. Hülye Power User, menjél megint tanfolymara, vagy baxál el az életedből +10 +20 +sok órát, azzal, hogy autodidakta módon ismét megtalálod azokat a funkciókat, maik neked fontosak, és a móka kedvéért ezúttal különösen mélyre elástak...

    Nahát ennyit az MS-ről, és a logikáról.
    A legtöbb amit tehetek, hogy nem támogatom őket azzal, hogy megveszem a terméküket. Vegyen szemetet a lujza néni, aki csak pötyögni használja a gépet...