• zord01
    #33
    Nekem borzalmasan unszimpi volt a W8, de megmondom őszintén nem a csempékkel volt a legfőbb bajom. Illetve azzal is, mert nem volt aero felület, nagyon hiányzott, hatalmas visszalépésként éltem meg, már-már bepresszíven hatott rám. De ez olyan dolog, hogy szerintem előbb utóbb (ha már a tabletek és a telefonok is elbírják) lesz megint aero. Szóval nem ez a legnagyobb baj, hanem a logikátlanságok SORA.

    Oké, hogy a rendszer gyorsabb, de dolgozni vele lassabb. Pl. miért nem lehet eldönteni, hogy hova bootoljon. Mert nekem asztal kell. Akkor minek dob egy olyan felületre, amit nem használnék.

    Aztán az alkalamzások is ide-oda dobálgatnak. Mi vagyok én tenisz labda? Tök sok idő elment ezzel. Sok esetben kettőt kell klikkelni, ahol régen egyet kellett. És ilyenek tömkelegével.

    Aztán, még ha akarnám sem tudnám használni a start képernyőt, mert valamelyik barom arra nem gondolt, hogy ha már ott vagyok, akkor tudjam kitűzni a képernyőre, annak a 3-4 word, excel fájlnak a parancsikonját, amivel napi szinten dolgozok. Neeeem... menjél vissza az asztalra. Akkor mi a búbánatos, harmatfürtök kannyáért van a start képernyő? Hogy 20*20 centis appban lássam, hogy épp +2 fok van, és jó idő, miközben az ablakon kinézve látom, hogy -5 fok van, és havazik? Hurrrá... ez kell a népnek, mind lólikának meg a darázsnak a show...