sempron07#10
Ha jól testre szabod, az újban is 1 kattintással szinte minden elérhető Office 2007 =< .
Nekem is itt a bajom, 32"-os 3D-s TV-t használok monitornak, ez alá már nem adok. Legalább 1 méterről nézve kényelmes, annyira hosszú nemhogy a karom, de más testrészem sincs... :D
Windows 8-hoz 3 nap alatt szoktam hozzá. Szimplán csak fel kellett fognom, hogy Start menü = Metro
Metro "Asztal" funkció =~ mindent metró alkalmazást a tálcára
A biztosítékot az csapta ki, hogy nem lehetett egy profil a felhasználó és a rendszergazda, és ki be kellett jelentkeznem, ha egy programot akartam telepíteni normálisan. (Hiába kapcsoltam be mindent, hogy rendszergazda legyen a sima felh. profilom is.)
Felhasználóként nem tudtam telepíteni, gondoltam sebaj, törlöm a sima felhasználó fiókot, majd lesz 1, a rendszergazda, az alól pedig nem működött a Metro felület, ergo nem volt Start Menüm.
Még a hivatalos megjelenés előtt használtam, addig eléggé szerénykés volt a Store, pl. az alap metros zenelejátszóban nem tudtam mást csinálni a zenékkel, CSAK az előzőre és a következőre lépni, valamint Pause... :D
De a stílusa és az ötletterve nagyon tetszett, ezért kényszerítettem magamat, hogy azt használjam, majd megszokom. De könyörgöm, még beletekerni se. :D Azóta ez már talán orvosolódott.
Egy SP keretében megcsinálhatnák, hogy ki lehessen kapcsolni a Metro felületet, és akkor akinek nem tetszik, az is venné, mint a cukrot, mer' há' eggye' jobb, mint a 7! :D
Driverekkel nem volt különös gondom.
A törlésre akkor került sor, amikor lagolt vele a Borderlands 2 kooperatívban, amíg Win7 alatt tökéletesen elfutott.