• Vol Jin
    #72
    "Persze. NEKEM hasznos, hogy éjszaka az ágyban lekapcsolt villanynál olvashatok, ÉN nem vennék tablet mellé ebook olvasót. ÉN ismerek még ilyen embereket.
    Végig így fogalmaztam, ami furcsa, hogy ezt néhányan képtelenek elhinni. Megint a tipikus SG eset. Ha neki (valakinek) az ebook olvasó az igazi az oké, de ha más (sok) ember erre tabletet használ az már hihetetlen. Ha ezt még egy cikkben is leírják akkor az hazugság. Tipikus SG, tipikus SG."

    Ismét adod a hülyét. Kábé százan leírták, hogy a cikk felvetése hiányos. Nem listázza az okokat. Kábé mindenki érti és elfogadja, hogy sok embernél a tablet kiváltja a könyvolvasót. De véleményüknek is hangot adnak, hogy az e-ink alkalmasabb a könyvolvasásra, mint az LCD, ezért itt erős a kompromisszum kötés azoknál, akiknél jó a tablet. Te meg elkezded bizonygatni, hogy az LCD pont kényelmesebb a szemnek. EZ nem igaz, maximum annyit lehetne mondani, hogy bevállalod a kompromisszumot, mert neked az is elég, amit az LCD nyújt.

    Nem, te azt bizonygatod, hogy az sokkal jobban kíméli a szemet.

    És akkor benyögöd azt, ami most az idézetben szerepel. Hát a lónak a kékeresét játsz meg itt a Terézanyát, ne nekem.

    Amúgy az e-inkről is elég vegyes a véleményem. A papír könyv az igazi. Van szaga, van tapintása, és a könyveket úgy kellene árulni, hogy a könyben egy kis tasak, és abban a filléres 2-3 megás e-book egy SD-n. Mert az e-book is csak egy kompromisszum.