• narumon
    "A szem komfortérzete e-ink és tablet tekintetében vitathatatlanul eltérő. Ha megakarod indokolni, hogy a tablet neked pont megfelelő könyvolvasásra, akkor is."

Persze. NEKEM hasznos, hogy éjszaka az ágyban lekapcsolt villanynál olvashatok, ÉN nem vennék tablet mellé ebook olvasót. ÉN ismerek még ilyen embereket.
    Végig így fogalmaztam, ami furcsa, hogy ezt néhányan képtelenek elhinni. Megint a tipikus SG eset. Ha neki (valakinek) az ebook olvasó az igazi az oké, de ha más (sok) ember erre tabletet használ az már hihetetlen. Ha ezt még egy cikkben is leírják akkor az hazugság. Tipikus SG, tipikus SG.

"Ugye ezt nem azért írtad, mert azt a látszatot szeretnéd kelteni, hogy én úgy gondolom, és ez szomorúsággal tölt el téged!"

Nem, engem az tölt el szomorúsággal ha bárki (akárki) azért vesz könyveket, hogy szép legyen a nappali és egyébként egy sort sem olvas el belőle :(
    Sajnos könyvesboltban dolgozó ismerős mondott már rém példákat, amikor úgy mennek be könyvet vásárolni, hogy kb 25cm magas és 1,5m-nyi szép könyvet szeretne :(