• Garfield
    #54
    "Hogy akkor legyen egy kis ellenvélemény is; én (meg a baráti körömben mindenki aki sokat olvas) tablet-et használ erre a funkcióra. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy ne legyen nálam még egy plusz eszköz. "

    De ha jól sejtem, telefon van nálad. Szóval van egy telefonod, illetve van egy tableted, melyek funckióinak túlnyomó része átfedi egymást, azaz ugyanazt tudod csinálni a tableten, mint a telefonodon, csak épp nagyobb méretben, azaz a tablet pusztán egy kényelmi eszköz. A tudása kihasználásának pedig csak egy jóval kisebb részét jelenti az, amikor a méret tényleg számít, azaz videót nézel rajta vagy könyvet olvasol, mert ezeket a telefonhoz képest optimálisabban tudod használni.

    Szóval van nálad két eszköz, amely két halmaz metszete ugyanakkora, ha nem nagyobb, mint a két hamaz differenciája. Ehhez képest nálam van két eszköz (mobil és ebook reader), melyek különböző, egymással nem átfedő funkciókat valósítanak meg. Ja, és besacolva, hogy a telefonjaink ugyanakkorák, mekkora is a te tableted az én Kindle-emhez viszonyítva? (A töltés gyakoriságát csak azért nem vetem fel, mert úriember vagyok.)

    U.i.: Amelyik újság x00 megás PDF-ben jelenik meg, hogy aztán azt egy mobil eszközön nézegessék, az valahol a lúzerság teteje a kiadó részéről, mert akkor már csinálhatnának rá külön alkalmazást, mely az interaktivitás sokkal magasabb szintjét jelentené.