Vol Jin#112
Nem tom. A maximum drog, amit próbáltam, az a habszifon. Hab nélkül, bele a szifonba a patron, majd belélegezni a szifonból. Megszólaltam, hogy nincs semmilyen hatása, de észrevettem, hogy visszhangzik a szoba, (pedig nem). Ezt viccesnek találtam, és elkezdtem röhögni. Tartott az egész öt másodpercet. Utána fájt a fejem. Ez tartott egy percig. Ezután azt gondoltam, hogy részegnek lenni jobb egy bulin, mint szifonozni, és ittam tovább, mint a szifon előtt.
Na ennyi az össz kábszeres élményem.
Egyszer láttam egy kemény túladagolást. Valaki szerzett egy adag valamilyen szárított növényt. Annyit tudtak róla, hogy cigibe kell tölteni. Sodortak párat, és mindegyik elszívott egyet. Utólag tudták meg, hogy dohánnyal kellett volna keverni, és egy szálat több embernek elszívni. Ehhez képest dohány nélkül töményen, fejenként egy-egy szálat szívtak. Hát ez semmi, ez szar, ez nem hat mondogatták. Azután az egyik megszólalt, hogy ott áll a halál, és hátrálni kezdett. Jajj jön a halál, és a többire is ráhúzta a paráját. Elkezdett futni, a többiek meg utána. Lőrincről a Népligetig futottak a halál elől. Ez vagy tíz kilométer. A fickó pedig volt vagy 120 kilo és ötven métert sem futott volna magától. Utólag elmondta, hogy azt képzelte, hogy a halál jön mögötte, és lépnie kell egyet, mert ha nem, akkor meghal. Amikor lépett, akkor jó, ezt megúsztam, de a következőt nem fogom, és ez így ment kilométereken át, és mivel egyre jobban félt, inkább szaladt, mint lépegetett volna, és a végén egy óriási futásba hajszolta magát. Szóval én az ilyeneket kihagynám. :-)