• narumon
    #391
    "Az is a te hazugságod, hogy én olyat mondtam volna, hogy iPhone-ban nem lehet akksit cserélni. Lehet, szerszámmal és bonyolultan. Amikor én megkértelek, hogy ne propagáld a házi akksicserét, akkor kurvára egy szó sem volt iPhone-ról, csakis és kizárólag az újabb Apple termékekről."

    Melyik újabb apple termékekről? Akkor jó lenne ha felvilágosítanál!

    "Ráadásul, amekkora barom vagy, csak az iPhone4-ig terjedt a tudásod, arról hoztál linket, hogy a csaj kiszereli. Ezért adtam neked linket arról, hogy már az iPhone5-ben eléggé más a helyzet, de a legfontosabb, hogy iPad-ek kurvára beragasztott akksijairól volt szó és az emiatt a szervizelés esetén cserére szoruló készülékekről és a majdani hulladék-feldolgozáskor jelentkező szabályszigorítások szükségességéről."

    Ne kamuzz annak a cikknek az idejében még bizony nem volt iphone5 tehát arról nem beszélhettél, új ipadról sem beszélhettél, de ha már tablet és verted a melledet ott és akkor, azért elárulhatnád, hogy a Samsung Galaxy tabletben is tudsz akksit cserélni a metrón? Mert erre verted a melledet.

    "Mert igeneis, veszélyes lehet, ezt más is írta, én is írtam, de egy ilyen, önmagát IT- és szervizgurunak kikiáltó figurának ezt talán nem is innen kellene megtudnia..."

    Veszélyes is lehet MINT BÁRMELYIK AKKSI! Nem jobban. Ezt önmagát IT és szervizgurunak kikiáltó figurának ezt tudnia kellene, te viszont határozottan ezért fikáztad az applet és magasztaltad a konkurenciát. Pedig hát bizony bizony ugyanazt az akksit használják. Hovatovább azért akksikat vígan rendelhetsz a világ másik oldaláról egy kis szütyőben nem fog felrobbanni, nincsenek is vele kapcsolatban ilyen szabályok. Szóval megint az ördögöt fested a falra ami talán még nem is lenne gond, ha ezt jó szokásodhoz híven nem csak az apple részére rónád fel hibának.

    "Asrock mostanában szedi össze magát és igen, ha valaki biztosra szeretne menni és ért hozzá, nem választja."

    A mostanában szedi össze magát az 2010 volt, jelen pillanatban az Asus akarja 100%-ban megszerezni mert eddig csak leányvállalat volt. Ki az aki biztosra szeretne menni? Mit jelent a biztosra menés egy számítógépben. Megint ne ismerj el semmit csak öntsd tovább a szennyet a szádból mint minden ilyen esetben, én meg mivel már a második asrock alaplapom is tökéletesen és hibátlanul működik legközelebb is szívesen veszek.

    "Az iPhone lockscreenjére NEM raksz ki olyan ikont JAILBREAK nélkül, én ezt állítottam és tartom is."

    Ne hazuuudj már ekkorát! Azt állítottad, hogy jailbreakkel sem. Folyamatosan ezen vitáztunk bakker, hogy szerinted jailbreakkel sem lehet semmit csinálni vele! Ne hazudj már mint a vízfolyás bazdmeg!

    "No, meg azt is, hogy csakis mióta valami nálad okosabbnál utánaérdeklődtél ennek, azóta állítod ezt is, mert amikor szó volt róla, akkor még fingod se volt a témához. Szánalmas vagy...."

    Ne hazuuuudj. Ott és abban a forumban ahol felvetetted ott írtam a megoldást még azt is írtam, hogy éppen haver akart ilyesmit ezért néztem utána. Ez csak megint a te ferde agyadban szánalmas! Képzeld el ha a többi hülyeségednek is utána néztünk volna mekkora szarban lennél.

    "A többire nem válaszolok, már megtettem többször, sőt, tőled eltérően én már elismertem, amiben TÉVEDTEM, nem pedig hazudtam, te viszont se tévedést, se hazugságodat nem ismered el, holott a saját szavaiddal állítottalak szembe és messzire üvölt, hogy HAZUG SZAR VAGY!"

    Azóta is csak a te fejedben létezik ez te faszagyú!