• narumon
    #382
    "Nézzük, ki hazudik. Nem a sebességgel volt bajod?"

    Nézzük bazdmeg harmincnegyedjére de most sem fogod felfogni mert ahol kiderült, hogy hülye vagy ott loopol egyet az agyad és kezded előről mint aki meg sem hallotta.

    Íme:
    narumon
    „A másik meg, ne haragudj de annyira nem akarom elhinni, hogy neked otthon Vertex 3 Pro-d van, meg mellé egy olyan rendszer ami át is viszi ezt a sebességet, mert anandtechen egy elég csúcs PC-vel sem mértek ennyit.”

    És ezt mikor írtam faszarcú? Még akkor amikor 2.7GB/8 secet bizonygattad. Ekkora sebességet meg nem tudsz elérni, és ezt azzal támasztottam alá, hogy az akkori leggyorsabb tesztadatokat linkeltem. Érted már faszarcú? Pontosan ugyanezt írtam ezermillió hozzászólással lejebb is de azt sem fogtad fel.

    "Most meg ezt állítod: „Azaz 246MB/sec-el nincs is semmi bajom. Csupán az, hogy te azt egy samsung telefonról másoltad.”"

    Ezt már 2011 áprilisában is írtam szóval ne mondd azt, hogy most találtam ki. Onnan másoltam be ugyanis.

    "Nem az a bajod, mégis azzal mész bele egy ostoba vitába? Az SSD-ről vitatkozol olyan terepre érve, ahol megint elveszel…ú"

    Jajj ne beszélj már! Folyamatosan bizonyítod hogy fogalmad sincs semmiről és utána ezt másra próbálod rákenni. Beégtél az iOS-el kapcsolatban rengetegszer mégis azt magyarázod, hogy te értesz hozzá, beégtél az alaplappal kapcsolatban mégis azt magyarázod, hogy értesz hozzá, folyamatosan beégsz mindennel kapcsoltban de a pofád az akkora mint egy ház, és csak úgy ömlik ki belőle a hazug szar.

    Tehát a kis ostobaságod:
    én:
    „"Először is, vakegér, Vertex 3-ról beszéltem, abból még nincs Pro."
    narumon:

    Egyrészt van Pro (esetleg nézz utána), másrészt csak arról beszélhetsz mert a síma Vertex 3 Crystaldiskmark szerint csak 297MB/sec-et tud. (és mint tudjuk a mérőprogram ideális állapotot mér)”

    Ebben melyik rész nem tetszik? Az, hogy már akkor rád szóltam, hogy FOLYAMATOS ÁLLÍTÁSOD ELLENÉRE sem létezik olyan SSD ami a te általad vizionalizált sebességet tudja? SD kártyáról meg nem is beszélve. Legyél már korrekt és nézd már vissza azt a beszélgetést faszarcú!

    "Nos, mint párszor írtam, én megnéztem, nem volt és később se lett az OCZ honlapján…"

    by the way ha rákeresel akkor még most is ott van egy hírben, hogy az OCZ proudly bemutatja a Vertex 3 és a Vertex 3 Pro SSD-ket.

    "Ráadásul, már a te állításod szerint a sima Vertex 3 bőven túlhaladja az általad vitatott sebességet…."

    Hol állítottam ilyet pista?

    "Szóval mértek annyit, amennyivel neked bajod volt, vagy nem mértek annyit, amennyivel neked nem is volt bajod? "

    Tudtommal nem mértek annyit amennyi bajom volt. Vertex 3 Pro-val mértek ahhoz közeli eredményt és nem a Vertex3-al.

    "Szerintem, nagyon komoly bajod van, mondom is sokszor: buta, hazug és aljas vagy. Nagyon rossz kombó…"

    Same same but different.



    "A másik hazugságodhoz is egy kis emlékeztető: kell-e jailbreak, vagy anélkül is teljesen használható?
    narumon mondja:
    „Most is tartom magam, hogy használhatják és töredelmesen bevallom nekem is csak az miatt van jailbreakelve, mert mostanában egy csomó programot ki kellett próbálnom, és nem szívesen fizettem volna ki egy csomó lovét érte, de megkértek rá, hogy segítsek egy cikket összehozni. Ez az oka és így maradt. „"

    Oké fussunk neki ötödjére. Még most is ugyanez a helyzet hol itt a hazugság szerinted? Most megint nekiállsz megmagyarázni, hogy az ezután következő mondatot nem érted ezért figyelmen kívül hagyod? Mert ezt csinálod folyamatosan!