• narumon
    #381
    "Soha nem említettél általad másoknak hozott gépeket és azok jailbreak-elését, utólag meg belehozod."

    Érdekes módon azért csak sikerült bemásolnom azt ahol ezt írtam már 2011-ben. Akkor hogy is van ez?

    "Előtte írtad, hogy tulajdonképpen nem is kell jailbreak, a tied is csak KIVÉTELESEN vagy feltörve. Aztán arról beszélsz, hogy te mindig jailbreak-kel kezdesz."

    Negyedjére írom le. Hol látsz ott ellentmondást, hogy az enyém kivételesen volt feltörve (úgy is mondhatnám, hogy előszőr próba jeleggel) 2011 év elején. Viszont már 2011 év elején minden ismerősnek jailbreakeltem a telefonját. Most írom le pontosan ugyanezt negyedjére. Mert megint nem idézed a teljes mondatot pubi. A teljesen mondat úgy hangzott, hogy ÉN MINDIG JAILBREAKKEL KEZDEK ÉS ÚGY ADOM ODA ISMERŐSNEK A TELEFONT! Csak negyedjére sem voltál annyira korrekt, hogy az egészet beidézd, de agyalágyult.

    "Aztán, rá két évre megint azt mondod, hogy előtte nem is jailbreak-elted a telefonod, de aztán rákaptál."

    Így van. Hol van itt a hazugság öcsi? Elárulom sehol...

    "Koma, jegyezd meg egy életre: a hazugnak nagyon jó emlékezete kell, hogy legyen, hogy ne bukjon meg lépten-nyomon, ahogyan te."

    Nem szoktam megbukni mert ellentétben veled én nem hazudozok. Folyamatosan sírsz rísz de egyetlen hazugságot sem tudsz bizonyítani csak ismételten NEGYEDJÉRE sem fogod fel két mondat értelmét és még mindig bizonyítod hogy ha leragadsz egy gondolatsíknál akkor onnan téged bizony semmilyen tény nem zökkent ki.

    "Mivel a memóriád elég szar, messze szarabb az enyémnél, így hagyd inkább a hazudozást a 'barátaid'-nak, akiket annyira segítesz a tanácsaiddal.... "

    Hááát én meg azt mondom, hogy a számmemóriám az szar, viszont az összes többi messze jobb mint a tiéd, ráadásul nekem nem kell azon agyalnom, hogy vajon mikor mit mondtam, mert kurvára nem vagyok rászorulva, hogy egy szaros forumon hazudozzam. Ellentétben veled.

    "Asrock, mint jó márka, hát ja..."

    Ez kurvára nem ide vág, de kb olyan mintha arról beszélgetnénk melyik szín a szebb a kék vagy a piros. Fogalmam sincs mi a bajod az Asrock-kal aki ismeri az mindenki dícséri - több ezer eladott darab után meg azt is kimerem jelenteni, hogy teljesen megbízható. (És talán az sem véletlen, hogy a világ harmadik legnagyobb alaplap gyártója - persze te mindent fikázol ami neked nincs) Verheted itt a szádat de azért nem véletlenül szerepel jól a tesztekben, nem véletlen van rá 3 év gari. Egy cikkbeli idézet "Az ASRock az elmúlt évek során lassan, de fokozatosan kezdett el felfelé kúszni az alaplap piac képzeletbeli ranglétráján, ami annak köszönhető, hogy a gyártó egyre jobb minőségű, egyre versenyképesebb alaplapokat kínál, amelyek ár és szolgáltatások tekintetében egyaránt jó választásnak minősülnek. A fejlődés idővel meghozta a gyümölcsét, ugyanis 2010 folyamán az ASRock-nak sikerült beelőznie az MSI-t, így a világ harmadik legnagyobb alaplapgyártójává lépett elő. "

    "Már, akinek... Két hülyét próbáltam meg lebeszélni róla, egyet se sikerült, bezzeg, mikor szarakodott, akkor engem kérdezgetett az egyik..., a másikat azóta se láttam, hála az égnek."

    Mert már azóta ő is beszerzett egyet. Most komolyan te az egész világ ellen mindjárt megmagyarázod, hogy szar az Asrock csak azért, hogy itt azt merd mondani, hogy én nem értek hozzá? Ezekkel a hozzászólásokkal megint nagyon magadat égeted.

    "De rólad aztán semmi se mossa le, hogy segg vagy hozzá, hiába magyarázkodsz, hogy elírtad, mert az sem igaz. Rád se szóltam akkor, mert nem akartam ezen vitázni, sokkal-sokkal később említettem meg, te mégis azt is hazudod most már, hogy egyből mondtad, hogy elgépelted. Kamugép vagy, de nagyon!"

    Olyan szinten vagy seggarc, hogy hihetetlen. Nézel ki a nagy búra fejedből (gondolom valami otthonban vagy beláncolva), és nyögöd a baromságaidat. Sokadjára írom aki nem ért veled egyet az szerinted hülye. Hülye aki iphonet vesz, hülye aki asrockot vesz és hülye aki BMW-t vesz. Ezek mind téged minősítenek. A mocskolódásaidról amikor fél mondatokat idézve, szövegkörnyezetből kiragadva próbálsz valakit hazugnak beállítani meg nem is beszélek. A legviccesebb, hogy ha ez nem sikerül 300 hozzászóláso keresztül akkor nyomsz egy GOTO parancsot és kezded előszőr pont ugyanazokkal a hazugságaiddal amiket már számtalanszor megcáfoltunk!