• levente68
  #378
  Ez is ékes bizonyítéka, hogyan próbálod mosogatni magad:

  Soha nem említettél általad másoknak hozott gépeket és azok jailbreak-elését, utólag meg belehozod.

  Előtte írtad, hogy tulajdonképpen nem is kell jailbreak, a tied is csak KIVÉTELESEN vagy feltörve. Aztán arról beszélsz, hogy te mindig jailbreak-kel kezdesz. Aztán, rá két évre megint azt mondod, hogy előtte nem is jailbreak-elted a telefonod, de aztán rákaptál.
  Koma, jegyezd meg egy életre: a hazugnak nagyon jó emlékezete kell, hogy legyen, hogy ne bukjon meg lépten-nyomon, ahogyan te. Mivel a memóriád elég szar, messze szarabb az enyémnél, így hagyd inkább a hazudozást a 'barátaid'-nak, akiket annyira segítesz a tanácsaiddal.... Ég óvja őket ilyen hülyétől, de tuti rájönnek idővel. Asrock, mint jó márka, hát ja... Már, akinek... Két hülyét próbáltam meg lebeszélni róla, egyet se sikerült, bezzeg, mikor szarakodott, akkor engem kérdezgetett az egyik..., a másikat azóta se láttam, hála az égnek.
  Többnek ezen okulva nem is magyarázom többet, hadd vegye...
  De rólad aztán semmi se mossa le, hogy segg vagy hozzá, hiába magyarázkodsz, hogy elírtad, mert az sem igaz. Rád se szóltam akkor, mert nem akartam ezen vitázni, sokkal-sokkal később említettem meg, te mégis azt is hazudod most már, hogy egyből mondtad, hogy elgépelted. Kamugép vagy, de nagyon!