• levente68
    #373
    A korrektség érdekében megpróbáltam a dolgot újra mérni.

    Ami azonos: a gép, kivéve pont az SSD-t, ami azóta egy Samsung 830-as. Azonos továbbá az SGS, kivéve, hogy már JB ROM van rajta.

    Mindketten lebőgtünk kicsit a tudásunkkal, mert a tesztet nem jól csináltam.
    Az SSD most is kb. 8 másodperc alatt képes volt fogadni a file-t. Ezt viszont valóban RAM-ból tudta csak, nem pedig a telefonról. Annyit kellett csak csinálni, hogy a gép újraindítása után kellett mérni, ekkor a RAm nem tartja meg az .iso file-t.


    Tehát, az én hülyeségem, hogy rosszul tesztelve elhittem, amit el akartam hinni, miszerint az SGS belső tárolója képes annyival olvasni, amennyit az SSD-m (ami hasonló technológia) képes fogadni, tehát írni. Tévedtem. Becsaptam magam a 16GB RAM-mal, ami erre messze alkalmas volt. Valószínűleg úgy volt, hogy kb. 3GB szabad hely lehetett a telefonon és egy ekkora méretbe beleférő iso-t kerestem erre a célra az egyik HDD-mről, amire vissza nagyon lassan ment és ezért próbáltam az SSD-re, ahova ekkor RAM-ból tolta olyan gyorsan.

    narumon tévedése pedig az volt, hogy nem hitte, hogy ennyivel képes írni egy SSD. Akkor is tudott és most is tud.

    Vertex 3 Pro viszont sosem létezett, gondolom a néhány tesztpéldányt nem vesszük annak...

    Továbbra is kikérem természetesen magamnak, hogy valaha is hazudtam volna, ez az egy volt, ahol fogást talált rajtam narumon, de ez sem hazugság, hanem tévedés volt részemről, amit elismerek.