• narumon
    #367
    "Bevallom, el se olvastam, amit hörögsz...."

    Annál furcsább, hogy válaszolsz.

    "Kérdés: beismered, hogy sokat tévedtél és hazudtál, vagy sem?"

    Amit tévedtem azt elismertem. Most is meg akkor rögtön ott az adott forumban is amit ide idéztél (csak azt a részt kihagytad)

    "Én rád bizonyítottam többször is, te meg még mindig vajúdsz?"

    What? Ez fordítva történt komám!

    "Hogy működik Vertex 3 Pro-d, amire állítottad, hogy létezik, hiába írtam és linkeltem neked, hogy nem, sőt te ugattad, hogy én vagyok a gyökér,"

    Még most is itt tartasz? Az eredeti beszélgetésünk helyén én egy TESZTET linkeltem róla az anandtech oldaláról (még mindig megtalálható) a semmit nem tudták letesztelni azaz a TERMÉK LÉTEZETT! Az hogy utána nem jelent meg semmit nem jelent mert már akkor is azért hoztam fel példának mert akkor az volt a legújabb leggyorsabb SSD a teszt szerint, de még az sem érte el azt a sebességet amit te állítottál. Huszonötödjére sem érted meg mi? Hát igen ehhez kellene egy minimum számú agysejt...

    "Amire még pár napja azt állítottad, hogy már akkor az volt a gépedben?"

    Nem azt állítottam, hogy az van a gépemben. Hanem, hogy egy OCZ - azért meg bocs, hogy hirtelen nem tudtam, hogy egy 2011 év eleji forumról beszélsz, akkor bizony nem volt még OCZ-m (semilyen) kb egy fél évvel később vettem.

    "Aztán inkább azt állítottad, hogy SIMA Vertex 3 a notidban van?"

    Miért a noti az nem az én gépem vagy mi? :o

    "Most tényleg úgy kérdezem, anyázva: anyád nevelt ilyen hazug szarnak, vagy egyéni elhajlás eredménye?"

    Nem a felét a te hazug szar anyádtól tanultam, a másik felét meg tőled!

    "A másik fasz hazugságait felfogtad? Paprakurjongató barátodról van szó, ha esetleg annyira amnéziás lennél..."

    Mikor és hol fogadtam el?

    "Csak az ilyen genny, hazug szarokat küldöm el, nem mindenkit, tény, hogy sokan vagytok, hisz ekkora tetűládából egy is elég, de három végképp sok."

    Genny hazug szarokat mint anyád? Azért haragszol rá mert genetikailag nem örököltél tőle agysejteket? A mocskolódás és hazudozás/ferdítés már megy, a gondolkodás még mindig nem.

    "Hányszor kell tételesen bizonyítanom, hogy egy hazug ártány vagy, aki mellette még ostoba és tapasztalatlan is? No, meg szorgalmas..."

    Egyszer elég lenne a gond az, hogy szerinted az hazudozás ha elgépelek valamit (és rögtön utána javítom mert ebben a buzi forumban nincs szerkesztés), de az szerintem nem hazudozás, hogy azt állítod, hogy azért kell az SGS-be az USB3 mert 2.7GB-ot 8mp alatt tudsz átmásolni. Amikor a hibára felhívom a figyelmedet akkor még nekiállsz magyarázni, hogy nem szaros HDD-vel csináltad hanem SSD-vel majd teljesen kiakadsz azon, hogy nekem is SSD volt a gépemben és még utána számolva sem jön ki. Persze azóta sem ismerted el csak tetű geci módon hazudozol tovább.
    Mint ahogy nem ismerted el azt sem, hogy bizony az Iphone is testreszabható, alakítható minden hülye gondolatodra van megoldás. Amikor ez kiderült megint anyáztál mint most itt, meg elkezdesz ferdíteni, hogy de akkor JB nélkül nem, stb stb. Hazudsz folyamatosan mint az állat és még azt is másra próbálod rákenni. Nagy hazug gennyláda vagy!

    "Egyikőtök hülyébb a másiknál, de erre hiába mutat rá bárki, ti csak további hazudozással válaszoltok..."

    Egyszer az életben néznél tükörbe baszki, folyamatosan magadról írsz.

    "Én bizonyítottam, hogy hol, mikor és mit hazudtál, nem tudom, miről beszélsz, én nem hazudok még az életben sem, csak nagyon kivételes helyzetben, mert szent sem vagyok. Itt mi a k.rva any'dért hazudnék, te köcsög?"

    Azt nem tudom anyád miért kurva nem fogadott el tőlem pénzt, aki ingyen csinálja az meg ugye nem kurva. Te nem bizonyítottál semmit. Aljas gané módon elírásba kapaszkodsz görcsösen! A valódi bizonyításokat (amiket meg én írok szó nélkül söpröd le te köcsög)

    "Nem iPhone akksiról volt szó, te keverted bele."

    Ne hazudj! Te állítottad az adott helyen, hogy nem lehet kicserélni otthon az akksit és robbanás veszélyes. Hülyeség amit állítottál? Igen! Elismerted? Nem. Csak tovább vakerálsz. Ha nem iphone akksiról volt szó akkor miről beszéltél joe? Hirtelen úgy gondoltad, hogy csak az ipadról van szó? A többi tabletben hogy cserélsz akksit? Ne vakerálj össze vissza!

    "Nincs és nem is lesz Vertex 3-ból Pro, hiába állítottad."

    Kereskedelmi forgalomban. Vagy tehát most már azt is állítod, hogy az anandtech soha nem tesztelte? Egy újabb hazugság készül?

    "Mérési hibáról akár beszélhetünk, de hazugságról semmiképp a file másolás kapcsán."

    Akkor ne feltételes módba írd, hanem így lassan 2 év után ismerd el, hogy mérési hiba volt és hülyeségeket beszéltél, de még mindig nem tetted meg csak esetlegezel meg ferdítesz!

    "Te viszont hazudtál jailbreak-ről, "

    Hol hazudtam a jailbreakről? 2 mondatot nem tudsz értelmezni? Azután sem, hogy dedós szinten levezettem! Kurvára az agyaddal van a baj akkor!

    "hülyeséget beszéltél SSD-ről és még neked állt feljebb,
    most meg engem vádolsz hazugsággal, holott idéztem a saját szavaidat, amik egymást ütötték."

    Hol ütötték egymást a saját szavaim? Jahh hogy úgy amikor a mondat felét nem idézted? A gond az, hogy utána én megtettem, hogy az akkor elhangzott mondat másik felét is bemásoltam és nagyon hülyének kell lenned ahhoz, hogy üsse egymást a két mondat. Vagy ha te azt mondod, hogy nem iszol kávét cukorral, de haveroknak cukorral adod akkor ez hazugság vagy tényleg nem tudsz két mondatot értelmezni hülye gyerek!

    "Teljesen horpadt az agyad? Vagy szándékosan vagy ilyen hazug?"

    Én még mindig a te hülye fejedet próbálom meggyőzni észérvekkel ellenben nézd meg te milyen hangnemet használtál már megint (most én bevezettem hogy ahol te olyat használsz ott én is azokat fogom), de megint nem ismertél el semmit a HAZUGSÁGAIDBÓL! Közben szerinted ÉN vagyok a hazug, mert nem tudsz értelmezni 2 mondatot (amit korrekten (mint mindig) csak feléig idéztél, hogy tényleg úgy látszódjon mintha igazad lenne), és egy elírást idézel szintén anélkül, hogy idéznéd azt a részt is ahol beismerem és szólok, hogy elírtam. No ez ami kurvára nem korrekt, és kezdem azt hinni, hogy te tényleg így gondolod!

    Komolyan kérlek menj el orvoshoz, kivizsgálásra most még lehet, hogy nagyobb bajtól tudod megkímélni magad és a környezetedet!