• narumon
    Most is ugyanott tartasz, ugyanazt mantrázod, teljesen mindegy ki és mit válaszolt rá, leragadsz egy gondolatodnál és ott ragadtál. Utoljára válaszolok.

"Meg a Vertex-ről, ami már akkor a gépedben volt az egyik hazugságod szerint, holott később azt állítod, hogy még mindig az Intel SSD van..."

What? Mi volt akkor a gépemben? Intel SSD le is írtam. Most van OCZ Vertex SSD-m mégpedig a netbookomban. (szerintem ez is több mint egy éves már egyébként). Melyik részét nem bírja összerakni az aranyos kis agyad?

"Meg arról, hogy egyszer azt hazudod, hogy a te szifonodon is csak kivételesen van jailbreak, máskor meg, hogy mindig, mindenkinek azzal kezded."

Hol hazudtam ilyet igazság bajnoka? Azóta sem sikerült 2 mondatot értelmezned? Leírom szépen lassan széttagolva hátha felfogod; az én iphone-om a kérdéses időben (2011 év eleje) kisérleti jeleggel volt jailbreakelve ahogy írtam is - eddig érted? Viszont én már akkor ha bármilyen havernak kellett iphone-t intézni vagy telepíteni kérdés nélkül jailbreakeltem nekik, hogy ne legyen ebből később probléma, hogy jön, hogy ez meg az kéne így meg úgy és esetleg abban a pillanatban ne lehessen jailbreakelni. Ezt is érted még? Ha igen akkor rakd össze a kettőt ha nem akkor menj valami orvoshoz gyorsan!

"Meg arról, gurukám, hogyan tudtál egy mondatban H67-ről és k-s prociról írni..."

Mert te még soha nem írtál el semmit ugye? Jelzem, ott rögtön javítottam, hogy elírtam - mivel én nem 0-24-ben forumozok hanem közben dolgozok is ezért ez előfordul - még az is lehet, hogy éppen egy H67-es árajánlatot csináltam akkor azért írtam ide is véletlen azt. Nem emlékszem már, de te még mindig egy elíráson rugózol a tények helyett!

"Keressek még hazugságot, ostobaságot tőled? Szerintem ennyi elég, de ha gondolod..."

Most sem írtál egyetlen egyet sem, csak a te téveszmés képzelgéseid mondatják veled. Ha neked egy elírás (AMIT RÖGTÖN UTÁNA JAVÍTOTTAM) hazugság akkor még annál is mocsokabb vagy mint gondoltam. (Bár nem tudom van-e a te szintednél lejebb!)