"Ácsi, koma, te állítottad, hogy minden megoldható iPhone-on, sőt még jobban, meg egyebek."
Ácsi koma, te kezded azzal, hogy az iphone buta és semmit nem tud meg egyebek. Erre jöttem már legelső alkalommal is én, hogy felnyissam a szemedet, hogy bizony bizony iphone-on is megoldható SZINTE minden (már akkor is kb 95%-ot írtam) és a nem extrém dolgok 100%-a. Ezt bizonyítja az is, hogy azóta sem tudtál olyat írni ami nem oldható meg csak az ilyen mindennapi használati dolgokat, hogy android alatt el tudsz indítani egyszerre 4 videót ablakokban.
"Amit aztán mindig elütsz avval, hogy nem mindenki geek, meg egyebek."
Aki a végén terel az mindig te vagy! Nem vetted még észre? Soha nem írtad még, hogy jé tényleg meg lehet ezt is csinálni iphone-al, hanem a végén elkezdesz olyan dolgokat felhozni amik nem hangzottak el, utána meg átmész valami iszonyat trágár dumába. Mindig ez van beismerés helyett.
"Azt próbáltam ott is érzékeltetni, elmagyarázni, hogy az Android alap felállásban sokkal több lehetőséget nyújt, sokkal szabadabb, mint a stabilitás oltárán lebutított iOS rendszer."
Ezt soha senki nem vitatta. iOS esetén Jailbreak kell! Csak, hogy soha nem ezzel jössz jöttél hanem azzal, hogy milyen hülye ha valaki egy ilyen butaphonet vesz. Pedig én jailbreakkel együtt is ugyanannyit fizettem érte mint az aki anélkül használja, ha meg egy JB iphonera azt mondod, hogy buta akkor inkább te vagy az.
"Ezt nehéz felfogni? Senki nem mondta, hogy bárkinek KELL azokat csinálnia, amit magyaráztam, csakis a rendszer többszörös lehetőségeit próbáltam érzékeltetni."
Értettem eddig is, erre is mindig elmondtam, hogy a nem létező feladatokat miért kéne vásárláskor szempontnak tekinteni? Erre azóta sem válaszoltál. Csak azért mert tud olyat amit iphone nem, de használati értéke nulla? Visszakanyarodunk ahhoz, hogy ha valaki azt nézi egy telefon vásárlásnál, hogy az SGS-t veszem mert egyszerre ablakokban több videót is tud futtatni akkor gratulálkok, vegyen SGS-t (sőt soha senkit nem szóltam le amiért nem iphonet vesz) a GOND OTT VAN mint mindig, hogy ha valakit nem érdekel a nyilvánvalóan 0 felhasználási lehetőséggel bíró 4 film átlapolva külön ablakban futása és ez miatt iphonet vesz AZT TE KIKIÁLTOTTAD HÜLYÉNEK! Nagy különbség ám!
"Egyrészt, Android root nélkül is messze szabadabb és kezelhetőbb, mint iOS, másrészt a jailbreak régen nem volt pár gomb, harmadrészt senki nem mondott ilyesmit, hogy az ördögtől való, míg a root semmiség."
Pedig mindig erre mész rá. Most is arról írsz fent, hogy alapból. Amiben igazad van, DE kizártad a JB. HA már van JB akkor nem nagyon van olyan feladat amin fennakadsz iphone esetén sem - csak te nem tudsz róla ahogy többször bizonyítottad már - és ilyenkor homokba dugod a fejed, vagy előhozol olyan dolgokat mint a hegy tetején térerő nélkül kell átmásolni 2GB adatot vagy a 4 átlapolt ablakban videó lejátszás ugyebár.
"Ezt kár tagadnod, annyiszor megléptétek ezt és meg is kaptátok a pofátokba a régi hozzáállásotok és az új közötti különbséget, hogy tényleg nem értem, miért vergődsz ezen?"
Kérném a linket vagy bizonyítást. Mert szokás szerint nem létező dolgokról vagdalózól.