Tehát akksi cseréje esetén adatok elvesznek, javasolt a mentés iTunes-szal előtte. Későbbi modelleken is?
Ez ám az egyszerű akksicsere, amit egy kislány is elvégez, ugye? Karikagyűrűs kiscsaj, okoska, biztos először lát ilyet…
Csere, ami ugyanolyan, mint a konkurensek esetén, háhá…
Amit bárhol egyszerűen fél perc alatt elvégezhet bárki, aki van olyan ügyes, mint egy kislány... és adott a szerszám, a nyugodt környezet, na meg akksi, amit bárhol megkap. Tehát, a metrón kicseréli két állomás között.
Én mondjuk simán, de mástól is elvárod? Nekem nem is kellene szerszámot venni hozzá, ennél jóval komolyabb munkákhoz se, és neked? Vagy Pista néninek, vagy a tökéletlen USA usernek, aki még ezen video alapján se tudná megcsinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=KYvjuWg06l4
Ezt linkelted ott. Tényleg ugyanolyan, ahogyan a konkurensek esetén cserélné bárki...
Ha meg azt se fogod fel, hogy az újabb termékek nem olyanok, mint a többi, akkor hiába magyarázok. De pár perc keresgélés után, íme, amiről beszélek:
The new iPad was NOT designed to be fixed
„Replacing the battery: As in the iPad 2, the new iPad’s (significantly larger) battery is glued down securely to the rear case. Gluing down batteries is particularly dangerous because of the risks of breaking a battery—if punctured, the lithium ion battery can explode. Even Apple doesn’t bother trying to replace the battery. When you arrange for an Apple Care “battery replacement,” they actually replace your entire iPad for a service fee. The iPad battery is supposed to maintain 80% of its battery life after 1000 cycles, but users began reporting diminished battery life within a few months of purchasing the original iPad.”
Velük vitatkozz ezután…
Apple-t meg magasztald tovább bátran az ilyen f@sz húzásokért IS!
Ha meg már teszed, tedd a francia és olasz gyökér elektronikai megoldásokkal is…
Van pontosan arról szóló cikk is valahol arról, amit én mondtam evvel kapcsolatban, jelesen arról, hogy a hulladékfeldolgozás is szigorúbb szabályok mentén kell, hogy működjön emiatt. Talán érthető link nélkül is. Ha nem, hát sajnálom, aki akar, hülye maradhat, joga van hozzá, sajnos…