• levente68
    ""Az akku kiszerelése szintén vicces, hiszen azt a normál felhasználó simán megoldja, mi? Maradtál szuper vicces, látom…"

Ott is linkeltem neked még videót is róla ahol egy kislány "szereli ki" - aki ennyit nem tud megtenni az bizony klikkelős hátsó leszedéssel sem cserél akksit mert már ott elakad, hogy fingja nincs milyen kell hozzá. Innentől meg akkor azt állítod, hogy notebook akksit sem lehet cserélni, PC-ben nem lehet memóriát cserélni, stb stb. Kb ugyanaz a szint."

Vicces szavak ezek egy olyan embertől (megtisztellek az ember titulussal, pedig megint nem érdemled...), aki az autóját szervizbe viszi izzócserére....
    Ráadásul pont nekem mesélsz, aki aztán nem kevés dolgot szerel szét és össze, koma...

Vissza az akksira: egy majmot is be lehet tanítani egy akksi cserére - mondjuk egy átlagos szifon-usert kevésbé -, így maradjunk azért annyiban, hogy marad nem cserélhető az akksi, kár ezt ragoznod.
    Ahogy elmagyaráztuk, az újabb Apple cuccokban már annyira szervül az akksi, hogy a hulladékfeldolgozást is megnehezítik vele. Ez azért probléma - elmondom újra -, mert sokszor sérül kiszerelés közben és ez balesetveszélyes, mert a Li-ion akku heves reakcióba lép levegővel érintkezve. Ez egy köztudott dolog régóta, de vitatkozhatsz vele tovább, ha akarsz...

Szóval te inkább a szerelésről ne értekezz.
    És ne hazudozz olyat, amit én nem mondtam, kérlek! Gondolom, ahogy már sokszor, úgy most is hiába. Hidd el, jobban vágom, miből mit lehet kiszerelni és azt is, melyikhez milyen képességek szükségesek!