Dark Souls II
  • gregtom6
    Pff.... Tegnap már megvettem 4200-ért Humble Bundle-ről :D Jó, persze így sem sokkal jártam rosszabbul.

Kérdéseim:
    -Az 1. részben lehetett confirmolni Q-val például a tárgyak felvételénél (Q-val felvettem a tárgyat, Q-val megint elfogadtam, hogy ezt v azt vettem fel. Enterrel pedig ugyanúgy tudtam a menüben navigálni. Ezt most már nem lehet megtenni? Mert én úgy láttam, van egy enteres confirm és kész... Szóval Q-val felveszem a tárgyat, de mindig entereznem kell, hogy elfogadjam, nem tudom ugyanúgy a Q-val elfogadtatni a tárgyfelvételt.
    -A védekezés most már csak a Lock Guarddal történhet? Nekem ez nagyon furcsa, hogy egy gombbal védekezik és mégegyszer meg kell nyomni, hogy elengedje. Nem lehet ezt ugyanúgy, ahogy az első részben volt, hogy amíg a védekezést nyomva tartottam, addig védett?
    -Az első részben a görgőkattal lockolt egy ellenfelet, ha görgettem, akkor váltotta a kijelölteket. Ezt nem lehet itt beállítani?

Gondolom ezek közül néhány (pl az egérlockolás) csak a DSMFix miatt volt ilyen, amilyen. Azt hallottam, hogy a DSII: Scholarban már bannolhatnak, ha ilyen irányítást segítő progikat használnék hozzá. Van olyan, amiért biztosan véletlenül sem bannolnak? Szeretném ezt is ugyanúgy irányítani, ahogy az 1. részt, amennyire csak lehetséges, de csak annyira, ameddig nem kockáztatok bannt.