Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
"Annyi kiváló játék van, pár hónap ide vagy oda nekem édes mindegy. Addig kényelmesen letolom Dragon's Dogma és Lords of Fallen címeket. Nem lóverseny, hogy kapkodjak :-) "
kérdés : akkor még nincs meg a végleges verziója a játéknak ? én azt hittem már réges régen kijött minden patch és dlc a dark souls 2 höz
még az idén bele akarok kezdeni ha lesz rá időm.....
😊
Senki kedvét nem akartam elvenni leírtam ,hogy úgy is meglehet ölni kész.
Egy vagy két ütésből,az teljesen mindegy,ha az ember jól időzít nevetve leveri.
Én a könnyedséget a konkrét bossfightra mondtam , nem a 100+1 helyre ahova a készítők szivatásképp pluszba berakták.
Tehát nem. Örülök, hogy tisztáztuk :-)
Privátodra:
Semmi szőrszálhasogatás. Egyszerűen azt írtad szerencsétlen kezdő hozzászólása után, hogy a Pursuer a legkönnyebb boss és egy ütéstől megfekszik. Ez pedig nem igaz. Ilyen hozzászólással csak a kedvét veszed el a játéktól, úgy fogja érezni, hogy ő sehol sincs, bezzeg te, aki egy ütésből öl... pedig aztán nem :-/
Azoknak akik profibbak a Souls játékokban, picit felelősségük is, hogy a kezdőket ne ijesszék el, hanem inkább ösztönözzék őket. Nem mellesleg rohadtul ajánlott tisztességesen megtanulni legyőzni a Pursuert, mert a Scholarban egészen pontosan 7 alkalommal futhatsz össze vele és ez még csak sima NG, már pedig a többi alkalommal nincs lehetőség ballistával lövöldözni rá...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.20. 22:20:43
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MerlinW pontosan leirta az egésznek a menetét.Miután pofánlőtted ballistával egy lvl4 felhúzott fire longswordel kétkézben tartva rátolsz egy jump attackot kifekszik.
Ludowik nem az első megjelenési helyén szenvedett vele hanem ott ahol tényleg bossként jelenik meg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Számomra a tavalyi év kedvence volt.
[merlinw.org]
Szeretem elsőre a teljes élményt, mindenestül. Hogy utána már hányszor tolom le az már más kérdés, de elsőre szeretnék mindent. Azért a 7 patch a megjelenés óta se piskóta, láttam a listát mennyi mindent foltoztak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dark Souls 3 full? Még meg sem jelent szegény... kijött valami 90%-os játék, azóta kapott HÉT darab patch-et, és még vár 2 db. DLC-re. Most vagy a teljes és gatyába rázott játékkal játszom, vagy nem játszom. :-)
/Mindenki úgy és azzal játszik, amivel akar, nekem meg vannak elvárásaim és igényeim a nem kevés pénzért, amit ezekért a játékokért rendre kifizetek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.20. 07:45:18
Fogalmam sincs miért kell a kezdőket ilyen hsz-ekkel szédíteni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ráadásul az első megjelenési helyén egy db. ballista nincs :-D
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mai napig csak úgy tudtam leölni a Pursuert. Béna vagyok tudom.
(Remélem nem írtam hülyeséget, nem ma játszottam vele...)
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2016.08.02. 14:50:21
:)
Most akkor a Pursuert megölted vagy nem? Meg milyen Dragon? A dragonslayer? Mert az annyira nem nehéz. Vagy a Dragonraider? Mert az meg egészen nevetséges.
A Ruin Sentinelek viszont húzósak, az elsőt mindenképp azon a platformon öld meg ahova megérkezel, addig a másik kettő nem indul el feléd.
De egyáltalán milyen karakterrel mész? Milyen fegyverrel?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ajánlom neked ezt a video sorozatatot Tinman kollégától. Magyar nyelven mutatja be mit-hol-merre-meddig.
Dark Souls 2 walkthrough
De amúgy sok választásod nincs, mert az általad is felfedezett két út marad a "Last Giant" után. Vagy a Pursuer legyakása nagy munkával, vagy elindulsz a Heide's Tower felé a nagy lovagokhoz.
Azt mindenképp érdemes betartani hogy egyszerre csak egyel harcolj, szóval a nagy lovagok közül se húzz magadra egyszerre 2-3-at, hanem egyesével csalogasd őket. Ha van esetleg nyilad, akkor egy-egy találat erre nagyszerű, hogy csak az adott ellenfél mozduljon rád. Ha azt leverted jöhet a következő...
Utoljára szerkesztette: Gabe18, 2016.07.18. 18:55:08
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tegnap megvettem a játékot de random fehér képernyős fagyásokat produkál.
Valaki tudja mi okozhatja ezt, illetve mivel lehetne orvosolni a hibát?Tudom google a barátom, de hátha tud valaki itt egy tömör lényegre törő választ adni.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Magyarítás van a játékhoz?